Повеќе вести како оваа (25)

Пендаровски очекува лидерите на членките на Европската унија да останат доследни на дадените ветувања и земјава да го добие заслужениот почеток на преговорите ...
сите 253 | | | веќе видена

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

На првиот работен ден од својот претседателски мандат, новиот шеф на државата Стево Пендаровски денеска во „Вила Водно“ пиеше кафе со евроамбасадорот, Самуел ...
| | веќе видена | слични

Се надеваме на успешна соработка со претседателот Стево Пендаровски во деновите и месеците што претстојат за интеграција на Северна Македонија во Европската ...
| | веќе видена | слични

Република Северна Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски денеска го прими Шефот на делегацијата на Европската Унија во Република Северна Македонија, ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Со новиот претседател, Стево Пендаровски денеска се сретна и евроамбасадорот Самоел Жбогар во „Вила Водно“, по што изрази надеж за успешна соработка во ...
| | веќе видена | слични

Република Северна Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот ...
| | веќе видена | слични

Република Северна Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот ...
| | веќе видена | слични

Република Северна Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот ...
| | веќе видена | слични

 Почетокот на преговорите за членство на  Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на политичката ...
| | веќе видена | слични

Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот на претседател, ...
| | веќе видена | слични

Се надеваме на успешна соработка со претседателот Стево Пендаровски во деновите и месеците што претстојат за интеграција на Северна Македонија во Европската ...
| | веќе видена | слични

Се надеваме на успешна соработка со претседателот Стево Пендаровски во деновите и месеците што претстојат за интеграција на Северна Македонија во Европската ...
| | веќе видена | слични

Се надеваме на успешна соработка со претседателот Стево Пендаровски во деновите и месеците што претстојат за интеграција на Северна Македонија во Европската ...
| | веќе видена | слични

Се надеваме на успешна соработка со претседателот Стево Пендаровски во деновите и месеците што претстојат за интеграција на Северна Македонија во Европската ...
| | веќе видена | слични

Се надеваме на успешна соработка со претседателот Стево Пендаровски во деновите и месеците што претстојат за интеграција на Северна Македонија во Европската ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...