Повеќе вести како оваа (25)


Во Кабинетот на претседателот „Вила Водно” денеска се одржа официјална церемонија на примопредавање на функцијата Претседател со највисоки воени и државни ...
| | веќе видена | слични

По официјалната церемонија на примопредавање на функцијата Претседател со највисоки воени и државни почести, новиот шеф на државата Стево Пендаровски оствари ...
| | веќе видена | слични

Во Кабинетот на претседателот „Вила Водно” денеска се одржа официјална церемонија на примопредавање на функцијата Претседател со највисоки воени и државни ...
| | веќе видена | слични

Во претседателскиот кабинет денеска се одржа официјална церемонија на примопредавање на функцијата Претседател со највисоки воени и државни почести. По ...
| | веќе видена | слични

Во претседателскиот кабинет денеска се одржа официјална церемонија на примопредавање на функцијата Претседател со највисоки воени и државни почести.По ...
| | веќе видена | слични

На средбата со претседателот на Република Бугарија Румен Радев, претседателот Пендаровски изразил цврста определба за натамошно зајакнување на добрососедските ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Република Бугарија, Румен Радев, претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, претседателот на Република Албанија, Илир Мета и ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Република Албанија, Илир Мета пристигнаа на инаугурацијата на петтиот по ред претседател на Република Македонија, Стево Пендаровски. На ...
| | веќе видена | слични

По инаугурацијата во Собранието на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски ќе се упати кон вилата „Водно“ каде на официјална церемонија ќе му биде ...
| | веќе видена | слични

Во Кабинетот на претседателот „Вила Водно” се одржа официјална церемонија на примопредавање на функцијата претседател со највисоки воени и државни ...
| | веќе видена | слични

По инаугурацијата во Собранието на Македонија, Стево Пендаровски ќе се упати кон вилата „Водно“ каде на официјална церемонија ќе му биде примопредадена ...
| | веќе видена | слични

Во Кабинетот на Претседателот Вила Водно денеска, во 13:45 часот, ќе се одржи официјална церемонија на примопредавање на функцијата Шеф на државата со ...
| | веќе видена | слични

По свечената церемонија, предвидено е претседателот Ѓорге Иванов и претседателот Стево Пендаровски да одржат тет-а-тет средба, по што ќе следува и заедничка ...
| | веќе видена | слични

По инаугурацијата во Собранието, Стево Пендаровски ќе се упати кон вилата „Водно“ каде на официјална церемонија ќе му биде примопредадена функцијата ...
| | веќе видена | слични

Во Кабинетот на претседателот „Вила Водно” се одржа официјална церемонија на примопредавање на функцијата претседател со највисоки воени и државни почести. По ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...