Повеќе вести како оваа (25)


Генералниот секретар на Обединети нации, Антонио Гутереш изјави дека се воодушевува на храброста и солидарноста што Нов Зеланд ја покажа по мартовскиот ...
| | веќе видена | слични

Во Високиот суд во Крајстчрч почна првото рочиште за Брентон Тарант, кој изврши терористички напад во џамиите „Ал Нур“ и „Линвуд“ во градот Крајстчрч, во Нов ...
| | веќе видена | слични

Во Високиот суд во Крајстчрч почна првото рочиште за Брентон Тарант, кој изврши терористички напад во џамиите „Ал Нур“ и „Линвуд“ во градот Крајстчрч, во Нов ...
| | веќе видена | слични

Во Високиот суд во Крајстчрч почна првото рочиште за Брентон Тарант, кој изврши терористички напад во џамиите „Ал Нур“ и „Линвуд“ во градот Крајстчрч, во Нов ...
| | веќе видена | слични

Во Високиот суд во Крајстчрч почна првото рочиште за Брентон Тарант, кој изврши терористички напад во џамиите „Ал Нур” и „Линвуд” во градот Крајстчрч, во Нов ...
| | веќе видена | слични

Во Високиот суд во Крајстчрч почна првото рочиште за Брентон Тарант, кој изврши терористички напад во џамиите „Ал Нур“ и „Линвуд“ во градот Крајстчрч, во Нов ...
| | веќе видена | слични

Во Високиот суд во Крајстчрч почна првото рочиште за Брентон Тарант, кој изврши терористички напад во џамиите „Ал Нур“ и „Линвуд“ во градот Крајстчрч, во Нов ...
| | веќе видена | слични

Во Високиот суд во Крајстчрч почна првото рочиште за Брентон Тарант, кој изврши терористички напад во џамиите „Ал Нур“ и „Линвуд“ во градот Крајстчрч, во Нов ...
| | веќе видена | слични

Во Високиот суд во Крајстчрч почна првото рочиште за Брентон Тарант, кој изврши терористички напад во џамиите „Ал Нур" и „Линвуд" во градот Крајстчрч, во Нов ...
| | веќе видена | слични

Во Високиот суд во Крајстчрч почна првото рочиште за Брентон Тарант, кој изврши терористички напад во џамиите „Ал Нур“ и „Линвуд“ во градот Крајстчрч, во Нов ...
| | веќе видена | слични

Шефови на дипломатии на земјите членки на Организацијата за исламска соработка (ОИС) упатија барање до Обединетите нации (ОН) и другите меѓународни и ...
| | веќе видена | слични

Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш денеска ги посети двете џамии во Нов Зеланд, во кои при нападите во март загинаа 51 верник. Гутереш помина околу 30 ...
| | веќе видена | слични

Генералниот секретар на Обединети Нации, Антонио Гутереш, изјави денеска дека ќе отпатува на три јужнопацифички острови за да ги види ефектите од климатските ...
| | веќе видена | слични

Генералниот секретар на Обединети Нации, Антонио Гутереш изјави денеска дека ќе отпатува на три јужнопацифички острови за да ги види ефектите од климатските ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...