Повеќе вести како оваа (25)

Бактериите во желудникот се многу честа појава кај луѓето. Нивното лекување е долго и тешко и поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа ...
сите 6 | | | веќе видена

Бактериите во желудникот се многу честа појава кај луѓето. Нивното лекување е долго и тешко и поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Притоа, подготовката на лекот кој ќе ви помогне да се ослободите од бактериите е многу едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. По изминувањето на тој период, секое утро на празен стомак земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. За да биде лекувањето побрзо и поделотворно, усогласете ја својата исхрана со лекувањето. Јадете исклучиво ...
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот се многу честа појава кај луѓето. Нивното лекување е долго и тешко и поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Притоа, подготовката на лекот кој ќе ви помогне да се ослободите од бактериите е многу едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. По изминувањето на тој период, секое утро на празен стомак земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. За да биде лекувањето побрзо и поделотворно, усогласете ја својата исхрана со лекувањето. Јадете исклучиво ...
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот се многу честа појава кај луѓето. Нивното лекување е долго и тешко и поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Притоа, подготовката на лекот кој ќе ви помогне да се ослободите од бактериите е многу едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. По изминувањето на тој период, секое утро на празен стомак земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. За да биде лекувањето побрзо и поделотворно, усогласете ја својата исхрана со лекувањето. Јадете исклучиво ...
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот се многу честа појава кај луѓето. Нивното лекување е долго и тешко и поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Притоа, подготовката на лекот кој ќе ви помогне да се ослободите од бактериите е многу едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. По изминувањето на тој период, секое утро на празен стомак земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. За да биде лекувањето побрзо и поделотворно, усогласете ја својата исхрана со лекувањето. Јадете исклучиво ...
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот се многу честа појава кај луѓето. Нивното лекување е долго и тешко и поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Притоа, подготовката на лекот кој ќе ви помогне да се ослободите од бактериите е многу едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. По изминувањето на тој период, секое утро на празен стомак земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. За да биде лекувањето побрзо и поделотворно, усогласете ја својата исхрана со лекувањето. Јадете исклучиво ...
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот се многу честа појава кај луѓето. Нивното лекување е долго и тешко и поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Притоа, подготовката на лекот кој ќе ви помогне да се ослободите од бактериите е многу едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. По изминувањето на тој период, секое утро на празен стомак земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. За да биде лекувањето побрзо и поделотворно, усогласете ја својата исхрана со лекувањето. Јадете исклучиво ...
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот се многу честа појава кај луѓето. Нивното лекување е долго и тешко и поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика Ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите комбинирани со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Притоа, подготовката на лекот кој ќе ви помогне да се ослободите од бактериите е многу едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. По изминувањето на тој период, секое утро на празен стомак земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. За да биде лекувањето побрзо и поделотворно, усогласете ја својата исхрана со лекувањето. Јадете исклучиво ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина чува и открива заборавени одговори на многу прашања. Добро е да се потсетиме на некои од нив барем повремено. На пример, како да се ослободите делотворно од бактериите во желудникот: Многу луѓе имаат бактерии во желудник, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го кажуваме овој природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од нив. Смоквите во маслиново масло се најдобар лек за бактерии во желудникот . Ставете во тегла суви смокви, а потоа прелијте ги со домашно непреработено маслиново масло. Смоквите можете да ги исечете на четири дела. Би требало да стојат барем 40 дена. После тоа, секое утро земајте на празен желудник по една смоква. Би било пожелно да се зема и по една лажичка од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате, направете две тегли па едната почнете да ја трошите откако ќе поминат седум дена. За да биде лекувањето побрзо и поделотворно, усогласете ја својата исхрана со лекувањето. Јадете исклучиво блага храна без ...
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот денеска се многу честа појава кај луѓето. Тие се лекуваат долго и тешко, па поради тоа медицината котисти разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој луѓето во форумите јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со масилново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Подготовката на природниот лек е едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со 1 литро непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. После тој период секое утро на гладно, земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. Покрај смоквите потебно е да се прилагоди и исграната. Обидете се да јадете варена храна без зачини, особено луто, кисело и масно како и сувомеснати производи. ...
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот денеска се многу честа појава кај луѓето. Тие се лекуваат долго и тешко, па поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Подготовката на природниот лек е едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. После тој период секое утро на гладно, земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. Маслиновото масло и смоквите, покрај бактериите во желудникот лекуваат и други болести меѓу кои и хемороиди, цревни заболувања, запек, бронхитис, астма, неплодност и други ...
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот денеска се многу честа појава кај луѓето. Тие се лекуваат долго и тешко, па поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Подготовката на природниот лек е едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. После тој период секое утро на гладно, земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. Маслиновото масло и смоквите, покрај бактериите во желудникот лекуваат и други болести меѓу кои и хемороиди, цревни заболувања, запек, бронхитис, астма, неплодност и други болести.
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот денеска се многу честа појава кај луѓето. Тие се лекуваат долго и тешко, па поради тоа медицината користи разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој многу луѓе јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со маслиново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Подготовката на природниот лек е едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. После тој период секое утро на гладно, земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. Маслиновото масло и смоквите, покрај бактериите во желудникот лекуваат и други болести меѓу кои и хемороиди, цревни заболувања, запек, бронхитис, астма, неплодност и други болести.
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот денеска се многу честа појава кај луѓето. Тие се лекуваат долго и тешко, па поради тоа медицината котисти разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден лек за кој луѓето во форумите јавно кажуваат дека навистина им помогнал. Смоквите заедно со масилново масло се вистински природен лек за борба против бактериите во желудникот. Подготовката на природниот лек е едноставна. Во стаклено шише или поголема тегла ставете 40 суви смокви и прелијте ги со 1 литро непреработено маслиново масло. За подобро испуштање на лековитите материи во маслото, смоквите може да ги пресечете на четири дела. Затворете ја теглата или шишето во кое сте ги ставиле смоквите и маслото и оставете ги да стојат 40 дена. После тој период секое утро на гладно, земајте по една смоква и една лажичка од маслиновиот зејтин во кој стоеле смоквите. Повеќе на puls24.mk
| | веќе видена | слични

Бактериите во желудникот се многу честа болест во денешно време, се лекуваат многу долго и тешко. Ви препорачуваме еден сигурен лек против бактерии во желудникот на природен начин. Смоквите во маслоново масло се најдобар лек за бактерии во желудникот. Во стаклена тегла ставете суви смокви, а потоа полиете ги со домашно не преработено маслиново масло. Смоквите можете да ги исечете на четири делови. Треба да отстојат барем 40 дена. Секое утро земајте по една смоква. Би било пожелно и по една мала лажица маслиново масло во кое стојат смоквите. За да може лекувањето да биде ефикасно исто така треба исхраната да ја прилагодите на лекувањето. Јaдете варена храна без премногу зачини особено лути и кисели. Избегнувајте мрсно месо особено сувомеснати производи. Храната подготвувајте ја со маслиново масло кое е природно и непреработено. Јадете повеќе свежа храна.
| | веќе видена | слични

Тие се честа појава во денешно време и се лечат долго и тешко. Но, постои сигурен лек против бактериите во желудникот кој се добива на природен начин. Смоквите во маслиново масло се најдобар лек против бактериите во желудникот. Ставете во тегла суви смокви и прелијте ги со домашно непреработено маслиново масло. Смоквите може да ги исечете на 4 дела. Би требало да отстојат барем 40 дена, па потоа секое утро јадете по една смоква на празен желудник. Ако не можете да чекате направете две такви тегли, па едната почнете да ја консумирате по 7 дена. За лекувањето да биде подобро и поефикасно, исхраната треба да ја согласите со лечењето. Јадете исклучиво варена блага храна без премногу зачин, особено не луто. Не јадете ни кисело, а избегнувајте и мрсно месо, особено сувомеснати производи. Храната подготвувајте ја на маслиново масло кое не е преработувано. Маслиновото масло и смоквите се многу значајни чувари на вашето здравје. Според некои искуства и примери се покажало дека комбинацијата од маслиново масло и ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина крие заборавени одговори за многу проблеми, па така е и во овој случај. Еве како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Многу луѓе имаат бактерии во желудникот, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактериите во желудникот. Применете го овој природен рецепт и помогнете си на себе си! Во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина крие заборавени одговори за многу проблеми, па така е и во овој случај. Еве како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Многу луѓе имаат бактерии во желудникот, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактериите во желудникот. Применете го овој природен рецепт и помогнете си на себе си! Во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата исхрана треба да ја ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина крие заборавени одговори за многу проблеми, па така е и во овој случај. Еве како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Многу луѓе имаат бактерии во желудникот, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактериите во желудникот. Применете го овој природен рецепт и помогнете си на себе си! Во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата исхрана треба да ја ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина крие заборавени одговори за многу проблеми, па така е и во овој случај. Еве како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Многу луѓе имаат бактерии во желудникот, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактериите во желудникот. Применете го овој природен рецепт и помогнете си на себе си! Во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина крие заборавени одговори за многу проблеми, па така е и во овој случај. Еве како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Многу луѓе имаат бактерии во желудникот, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактериите во желудникот. Применете го овој природен рецепт и помогнете си на себе си! Во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата исхрана треба да ја ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина крие заборавени одговори за многу проблеми, па така е и во овој случај. Еве како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Многу луѓе имаат бактерии во желудникот, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактериите во желудникот. Применете го овој природен рецепт и помогнете си на себе си! Во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата исхрана треба да ја ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина крие заборавени одговори за многу проблеми, па така е и во овој случај. Еве како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Многу луѓе имаат бактерии во желудникот, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактериите во желудникот. Применете го овој природен рецепт и помогнете си на себе си! Во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата исхрана треба да ја ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина крие заборавени одговори за многу проблеми, па така е и во овој случај. Еве како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Многу луѓе имаат бактерии во желудникот, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактериите во желудникот. Во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата исхрана треба да ја усогласите со лекување. Јадете исклучиво варена лесна храна без ...
| | веќе видена | слични

Народната медицина крие заборавени одговори за многу проблеми, па така е и во овој случај. Еве како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Многу луѓе имаат бактерии во желудникот, а тие можат да предизвикаат разни болести и многу тешко се лекуваат. Затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактериите во желудникот. Во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата исхрана треба да ја усогласите со лекување. Јадете исклучиво варена лесна храна без ...
| | веќе видена | слични

Како најлесно ќе се ослободите од бактериите во желудникот. Бактериите во желудникот, можат да предизвикаат разни болести кои многу тешко се лекуваат, па затоа ви го претставуваме овој одличен природен лек кој ќе ви помогне да се ослободите од овој проблем. Смокви во маслиново масло се најдобар лек за бактериите во желудникот, па затоа во една тегла ставете суви смокви и прелијте ги со маслиново масло. Смоквите можете да ги пресечете на четвртинки. Вака прелиените смокви би требало да стојат барем 40 дена. Потоа, секое утро земајте на празен стомак по една смоква. Пожелно е да земате и по една мала лажица од маслиновото масло во кое стоеле смоквите. Ако не можете да чекате тогаш направете две тегли, па едната започнете да ја консумирате откако ќе поминат седум дена. За лекувањето да биде побрзо и поефикасно, својата исхрана треба да ја усогласите со лекување. Јадете исклучиво варена лесна храна без премногу зачини, особено не лути. Немојте да јадете кисели намирници. Избегнувајте масно месо, а особено ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...