Повеќе вести како оваа (25)


Изборниот ден во четирите општини од крајниот исток на државата заврши во мирна и демократска атмосфера. Во Делчево според информациите кои ги соопшти заменик- ...
| | веќе видена | слични

Изборниот ден во четирите општини од крајниот исток на државата заврши во мирна и демократска атмосфера. Во Делчево според информациите кои ги соопшти заменик- ...
| | веќе видена | слични

Изборниот ден во четирите општини од крајниот исток на државата заврши во мирна и демократска атмосфера. Во Делчево според информациите кои ги соопшти заменик- ...
| | веќе видена | слични

Во Делчево, Берово, Македонска Каменица и Пехчево, како што информираат претседателите на општинските изборни комисии, гласањето во вториот круг од ...
| | веќе видена | слични

Во Делчево, Берово, Македонска Каменица и Пехчево, како што информираат претседателите на општинските изборни комисии, гласањето во вториот круг од ...
| | веќе видена | слични

Во општина Делчево до 10 часот гласале 1.933 гласачи или 12,8 отсто од запишаните 15.020 гласачи кои имаат право да гласаат на овие локални избори. Како што истакна претседателот на ОИК Делчево Владимир Петрески, сите 36 избирачки места навреме се отворени, во 7 часот и гласањето се одвива без проблеми. Во Македонска Каменица до 10 часот гласале 15,4 отсто или 1.044 гласачи од запишаните 6.761 со право на глас. Претседателката на ОИК Македонска Каменица Сања Митревска истакна дека сите 17 избирачки места во Македонска Каменица се навреме отворени и гласањето се одвива без проблеми. Во општина Берово до 10 часот гласале 13,9 отсто од запишаните 11.169 гласачи. Претседателот на ОИК Берово Мишо Догазански потенцираше дека сите 16 избирачки места во Берово се отворени навреме и гласањето се одвива без проблеми.
| | веќе видена | слични

Во општина Делчево до 10 часот гласале 1.933 гласачи или 12,8 отсто од запишаните 15.020 гласачи кои имаат право да гласаат на овие локални избори. Како што истакна претседателот на ОИК Делчево Владимир Петрески, сите 36 избирачки места навреме се отворени, во 7 часот и гласањето се одвива без проблеми. Во Македонска Каменица до 10 часот гласале 15,4 отсто или 1.044 гласачи од запишаните 6.761 со право на глас. Претседателката на ОИК Македонска Каменица Сања Митревска истакна дека сите 17 избирачки места во Македонска Каменица се навреме отворени и гласањето се одвива без проблеми. Во општина Берово до 10 часот гласале 13,9 отсто од запишаните 11.169 гласачи. Претседателот на ОИК Берово Мишо Догазански потенцираше дека сите 16 избирачки места во Берово се отворени навреме и гласањето се одвива без проблеми.
| | веќе видена | слични

Во општина Делчево до 10 часот гласале 1.933 гласачи или 12,8 отсто од запишаните 15.020 гласачи кои имаат право да гласаат на овие локални избори. Како што истакна претседателот на ОИК Делчево Владимир Петрески, сите 36 избирачки места навреме се отворени, во 7 часот и гласањето се одвива без проблеми. Во Македонска Каменица до 10 часот гласале 15,4 отсто или 1.044 гласачи од запишаните 6.761 со право на глас. Претседателката на ОИК Македонска Каменица Сања Митревска истакна дека сите 17 избирачки места во Македонска Каменица се навреме отворени и гласањето се одвива без проблеми. Во општина Берово до 10 часот гласале 13,9 отсто од запишаните 11.169 гласачи. Претседателот на ОИК Берово Мишо Догазански потенцираше дека сите 16 избирачки места во Берово се отворени навреме и гласањето се одвива без проблеми.
| | веќе видена | слични

Во Делчево излезноста до 10 часот е 9 проценти и гласањето се одвива во најдобар ред, потврди Владимир Петревски, претседател на Општинската изборна комисија (ОИК) во Делчево. Според информациите од ОИК во Македонска Каменица, излезноста до 10 часот е 11 проценти или во Македонска Каменица гласале 732 гласачи од запишаните. Во Пехчево до 10 часот гласале 12,46 проценти или 535 гласачи од запишаните, информираат од ОИК. Во Берово до 10 часот гласале 11 проценти или 1.207 гласачи од запишаните.
| | веќе видена | слични

Во Делчево излезноста до 10 часот е 9 проценти и гласањето се одвива во најдобар ред, потврди Владимир Петревски, претседател на Општинската изборна комисија (ОИК) во Делчево. Според информациите од ОИК во Македонска Каменица, излезноста до 10 часот е 11 проценти или во Македонска Каменица гласале 732 гласачи од запишаните. Во Пехчево до 10 часот гласале 12,46 проценти или 535 гласачи од запишаните, информираат од ОИК. Во Берово до 10 часот гласале 11 проценти или 1.207 гласачи од запишаните.
| | веќе видена | слични

Во Делчево излезноста до 10 часот е 9 проценти и гласањето се одвива во најдобар ред, потврди Владимир Петревски, претседател на Општинската изборна комисија (ОИК) во Делчево. Според информациите од ОИК во Македонска Каменица, излезноста до 10 часот е 11 проценти или во Македонска Каменица гласале 732 гласачи од запишаните. Во Пехчево до 10 часот гласале 12,46 проценти или 535 гласачи од запишаните, информираат од ОИК. Во Берово до 10 часот гласале 11 проценти или 1.207 гласачи од запишаните.
| | веќе видена | слични

Во Делчево излезноста до 10 часот е 9 проценти и гласањето се одвива во најдобар ред, потврди Владимир Петревски, претседател на Општинската изборна комисија (ОИК) во Делчево. Според информациите од ОИК во Македонска Каменица, излезноста до 10 часот е 11 проценти или во Македонска Каменица гласале 732 гласачи од запишаните. Во Пехчево до 10 часот гласале 12,46 проценти или 535 гласачи од запишаните, информираат од ОИК. Во Берово до 10 часот гласале 11 проценти или 1.207 гласачи од запишаните.
| | веќе видена | слични

Во Делчево излезноста до 10 часот е 9 проценти и гласањето се одвива во најдобар ред, потврди Владимир Петревски, претседател на Општинската изборна комисија (ОИК) во Делчево. Според информациите од ОИК во Македонска Каменица, излезноста до 10 часот е 11 проценти или во Македонска Каменица гласале 732 гласачи од запишаните. Во Пехчево до 10 часот гласале 12,46 проценти или 535 гласачи од запишаните, информираат од ОИК. Во Берово до 10 часот гласале 11 проценти или 1.207 гласачи од запишаните.
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...