Повеќе вести како оваа (25)


Зголемен е бројот на болни и немоќни лица во Општина Штип, кои утре ќе го искористат своето право на глас во вториот круг на претседателски ...
| | веќе видена | слични

Зголемен е бројот на болни и немоќни лица во Општина Штип, кои утре ќе го искористат своето право на глас во вториот круг на претседателски избори. ...
| | веќе видена | слични

Зголемен е бројот на болни и немоќни лица во Општина Штип, кои утре ќе го искористат своето право на глас во вториот круг на претседателски избори. ...
| | веќе видена | слични

Зголемен е бројот на болни и немоќни лица во Општина Штип, кои утре ќе го искористат своето право на глас во вториот круг на претседателски избори. ...
| | веќе видена | слични

Во Општина Штип денеска заврши гласањето на 60 болни и немоќни лица, кои своето право на глас го искористија во своите домови. Претседателката на Општинската ...
| | веќе видена | слични

Во Општина Штип денеска заврши гласањето на 60 болни и немоќни лица, кои своето право на глас го искористија во своите домови. Претседателката на Општинската ...
| | веќе видена | слични

Во Општина Штип денеска заврши гласањето на 60 болни и немоќни лица, кои своето право на глас го искористија во своите домови. Претседателката на Општинската ...
| | веќе видена | слични

Во Општина Штип денеска заврши гласањето на 60 болни и немоќни лица, кои своето право на глас го искористија во своите домови. Претседателката на Општинската ...
| | веќе видена | слични

Во Општина Штип денеска заврши гласањето на 60 болни и немоќни лица, кои своето право на глас го искористија во своите домови. Претседателката на Општинската ...
| | веќе видена | слични

Општинската изборна комсија (ОИК) – Штип се подготвува за утре, кога гласаат болните и изнемоштените лица и осудениците во затворот Штип, изјави на денешната прес-конференција претседателката на ОИК-Штип, Сенка Андреева. Во Штип утре своет право на глас ќе го искористат 88 болни и изнемоштени лица. – Верувајте дека организацијата оди добро, ниту еден избирачки одбор нема да биде оставен да чека многу, да се случат некои непредвидени ситуации, кои би направиле проблеми. Се е добро организирано, а избирачките одбори утре од осум часот почнуваат со преземање на избирачкиот материјал, вели Андреева. Таа истакна дека избирачкото место во затвор Штип ќе биде отворено во седум часот, а се затвара во 19 часот. – Имаме 229 гласачки личвчиња или толку осуденици ќе гласаат во Затвор-Штип, рече Андреева. Во Штип има 80 избирачки одбори а право на глас имаат 42.083 гласачи. Граѓаните своето право на глас ќе можат да го остварат на 15 октомври, а гласачите места ќе бидат отворени во седум часот.
| | веќе видена | слични

Општинската изборна комсија (ОИК) – Штип се подготвува за утре, кога гласаат болните и изнемоштените лица и осудениците во затворот Штип, изјави на денешната прес-конференција претседателката на ОИК-Штип, Сенка Андреева. Во Штип утре своетo право на глас ќе го искористат 88 болни и изнемоштени лица. – Верувајте дека организацијата оди добро, ниту еден избирачки одбор нема да биде оставен да чека многу, да се случат некои непредвидени ситуации, кои би направиле проблеми. Се е добро организирано, а избирачките одбори утре од осум часот почнуваат со преземање на избирачкиот материјал – вели Андреева. Таа истакна дека избирачкото место во затвор Штип ќе биде отворено во седум часот, а се затвара во 19 часот. – Имаме 229 гласачки личвчиња или толку осуденици ќе гласаат во Затвор-Штип – рече Андреева. Во Штип има 80 избирачки одбори а право на глас имаат 42.083 гласачи. Граѓаните своето право на глас ќе можат да го остварат на 15 октомври, а гласачите места ќе бидат отворени во седум часот.
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...