Повеќе вести како оваа (25)


До 10.00 часот излезноста во Општина Струга е 2,63 отсто, а во Преспа и Вевчани повеќе од пет и пол проценти, информираат претседателите на Општинските изборни ...
| | веќе видена | слични

До 10.00 часот излезноста во Општина Струга е 2,63 отсто, а во Преспа и Вевчани повеќе од пет и пол проценти, информираат претседателите на Општинските изборни ...
| | веќе видена | слични

До 10.00 часот излезноста во Општина Струга е 2,63 отсто, а во Преспа и Вевчани повеќе од пет и пол проценти, информираат претседателите на Општинските изборни ...
| | веќе видена | слични

Излезноста до 13 часот во Општина Струга е 10,15 отсто, во Ресен 20,4, а во Вевчани 22,8 проценти, соопштија претседателите на општинските изборни комисии. Во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...