Повеќе вести како оваа (25)

Да се сплотиме околу концептот што води напред и обезбедува иднина во едно општество за сите, во држава интегрирана во ЕУ и НАТО, порача денеска на граѓанска ...
сите 43 | | | веќе видена

Да се сплотиме околу концептот што води напред и обезбедува иднина во едно општество за сите, во држава интегрирана во ЕУ и НАТО, порача денеска на граѓанска ...
| | веќе видена | слични

Да се сплотиме околу концептот што води напред и обезбедува иднина во едно општество за сите, во држава интегрирана во ЕУ и НАТО, порача денеска на граѓанска ...
| | веќе видена | слични

Да се сплотиме околу концептот што води напред и обезбедува иднина во едно општество за сите, во држава интегрирана во ЕУ и НАТО, порача денеска на граѓанска ...
| | веќе видена | слични

Да се сплотиме за концептот што води напред и обезбедува иднина во едно општество за сите, во држава интегрирана во ЕУ и НАТО, порачад енеска заедничкиот ...
| | веќе видена | слични

Општина Струга е држава во мало. Има долга традиција на различни вери и етнички заедници, но соживотот секогаш бил по мерка. Вака ја замислувам и нашата земја, ...
| | веќе видена | слични

- Вашата  општината  е  држава во мало, има долга традиција  на живење на различни вери, етнички заедници,  но соживотот бил секогаш по мерка и за мерка. И во ...
| | веќе видена | слични

Општина Струга е држава во мало. Има долга традиција на различни вери и етнички заедници, но соживотот секогаш бил по мерка. Вака ја замислувам и нашата земја, ...
| | веќе видена | слични

Да се сплотиме околу концептот што води напред и обезбедува иднина во едно општество за сите, во држава интегрирана во ЕУ и НАТО, порача денеска на граѓанска ...
| | веќе видена | слични

Општина Струга е држава во мало. Има долга традиција на различни вери и етнички заедници, но соживотот секогаш бил по мерка. Вака ја замислувам и нашата земја, ...
| | веќе видена | слични

Општина Струга е држава во мало. Има долга традиција на различни вери и етнички заедници, но соживотот секогаш бил по мерка. Вака ја замислувам и нашата земја, ...
| | веќе видена | слични

Општина Струга е држава во мало. Има долга традиција на различни вери и етнички заедници, но соживотот секогаш бил по мерка. Вака ја замислувам и нашата земја, ...
| | веќе видена | слични

Општина Струга е држава во мало. Има долга традиција на различни вери и етнички заедници, но соживотот секогаш бил по мерка. Вака ја замислувам и нашата земја, ...
| | веќе видена | слични

Општина Струга е држава во мало. Има долга традиција на различни вери и етнички заедници, но соживотот секогаш бил по мерка. Вака ја замислувам и нашата земја, ...
| | веќе видена | слични

Општина Струга е држава во мало. Има долга традиција на различни вери и етнички заедници, но соживотот секогаш бил по мерка. Вака ја замислувам и нашата земја, ...
| | веќе видена | слични

Општина Струга е држава во мало. Има долга традиција на различни вери и етнички заедници, но соживотот секогаш бил по мерка. Вака ја замислувам и нашата земја, ...
| | веќе видена | слични

Политиката која има визија, која има стратегија како да ја постигне зацртаната цел, знае како од своите опоненти да направи свои пријатели и сојузници, и токму ...
| | веќе видена | слични

Заедничкиот кандидат за престедател Стево Пендаровски денеска се сретна со граѓаните на општина Дебар, каде што повика на претстојните претседателски и локални ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски е олицетворение на идејата на едно општество и заедничка иднина на сите, порача вечерва Имер Селмани од конвенцијата на заедничкиот кандидат ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски е олицетворение на идејата на едно општество и заедничка иднина на сите, порача вечерва Имер Селмани од конвенцијата на заедничкиот кандидат ...
| | веќе видена | слични

Политиката која има визија, која има стратегија како да ја постигне зацртаната цел, знае како од своите опоненти да направи свои пријатели и сојузници, и токму ...
| | веќе видена | слични

Заедничкиот кандидат за престедател Стево Пендаровски денеска се сретна со граѓаните на општина Дебар, каде што повика на претстојните претседателски и локални ...
| | веќе видена | слични

Потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски ги посети село Скудриње и село Требиште каде со граѓаните зборуваше за спроведените реформи, економските политики, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...