Повеќе вести како оваа (25)

Свесни дека проблемите од областа на здравствениот систем се сигурно едни од најтешките и најсериозни предизвици со кои се соочува едно современо општество, ...
сите 2 | | | веќе видена

Во гинеколошката ординација на д-р Весна Серафимоска неколку жени трпеливо чекаат на ред за преглед или консултација со лекарот. Иако е речиси крај на ...
| | веќе видена | слични

Како Министерството за здравство започна да се меша во ингеренциите на Медицинскиот факултет и ги стави под контрола и студентите и специјализантите. Зошто ...
| | веќе видена | слични

Aсоцијацијата на специјализанти и млади лекари на својата Фејсбук страна се обрати до здравствените власти. Потсетување до здравствените власти: Медицински ...
| | веќе видена | слични

Соопштение на СДСМ: Никола Тодоров, заедно со Никола Груевски инвестираше само во тендерите на фамилијата. Жртва на политките на Никола е малата Тамара која не ...
| | веќе видена | слични

Неопходен е Закон за докторска дејност „Со донесување на Закон за докторска дејност Македонија ќе биде земја за пример, земја која ќе го реши проблемот со ...
| | веќе видена | слични

Во пресрет на предвремените парламентарните избори 2016, Асоцијација на специјализанти и млади лекари - АСМЛ ги поканува сите политички партии и кандидати за ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче утрово се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
| | веќе видена | слични

По повод немилиот настан што се случи на скопската клиника, добивме допис од Асоцијација на специјализанти и млади лекари – АСМЛ, кој во продолжение ви го ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство, Венко Филипче, утрово се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади ...
| | веќе видена | слични

Младите лекари и младите специјализанти алармираат за својата тешка состојба и егзистенцијалните проблеми, поради кои, само во изминатите неколку години ...
| | веќе видена | слични

Министерот Филипче вели дека не е вистина оти во 40 општини нема матични гинеколози. Според него, нема гинеколози во пет општини во внатрешноста и една во ...
| | веќе видена | слични

Во здравствениот дом во Делчево се поголем е бројот на лекари и медицински сестри кои поради старосна граница заминуваат во пензија. Младите лекари кои по ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...