Повеќе вести како оваа (25)

Кандидатката на ВМРО ДПМНЕ за претседател на ВМРО ДПМНЕ Гордана Силјановска, го посетила штабот на нејзиниот противкандидат од СДСМ, Стево Пендаровски. Таму ја ...
сите 79 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на Македонија, Гордана Силјановска Давкова на својот Твитер профил објави дека го посетила изборниот штаб на нејзиниот против ...
| | веќе видена | слични

Кандидатот за претседател од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силјановска Давкова денеска беше во посета на еден од штабовите на нејзиниот против Кандидат Стево ...
| | веќе видена | слични

Кандидатот за претседател од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силјановска Давкова денеска беше во посета на еден од штабовите на нејзиниот против Кандидат Стево ...
| | веќе видена | слични

Кандидатот за претседател од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силјановска Давкова денеска беше во посета на еден од штабовите на нејзиниот против Кандидат Стево ...
| | веќе видена | слични

Кандидатот за претседател од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силјановска Давкова денеска беше во посета на еден од штабовите на нејзиниот против Кандидат Стево ...
| | веќе видена | слични

Шефот на изборниот штаб на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски, Ѓорѓи Галетановски попладнево и напиша писмо на кандидатката Гордана Силјановска ...
| | веќе видена | слични

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски на дебатата во Сител јавно вети дека ако некој во неговиот тим ја навредувал професорката Гордана Силјановска ...
| | веќе видена | слични

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател ...
| | веќе видена | слични

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател ...
| | веќе видена | слични

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател ...
| | веќе видена | слични

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател ...
| | веќе видена | слични

Ѓорѓи Галетановски Чомбе, директор на Скопската ЗОО градина и главен теренски активист за Скопје на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски, и испрати ...
| | веќе видена | слични

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски на дебатата во Сител јавно вети дека ако некој во неговиот тим ја навредувал професорката Гордана Силјановска ...
| | веќе видена | слични

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски на дебатата во Сител јавно вети дека ако некој во неговиот тим ја навредувал професорката Гордана Силјановска ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...