Повеќе вести како оваа (25)


Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива во зимски услови, по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на ...
| | веќе видена | слични

Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива во зимски услови, по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на ...
| | веќе видена | слични

Утрово укинати се забраните за сообраќај на тешки товарни возила на планинските премини Буково и Плетвар, ин формира АМСМ. Поради врнежите од снег, забрана за ...
| | веќе видена | слични

Утрово укинати се забраните за сообраќај на тешки товарни возила на планинските премини Буково и Плетвар, ин формира АМСМ. Поради врнежите од снег, забрана за ...
| | веќе видена | слични

Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива во зимски услови, по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на ...
| | веќе видена | слични

Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива во зимски услови, по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на ...
| | веќе видена | слични

Снежните врнежи што ја зафатија Македонија го отежнуваат сообраќајот на повеќе патни правци. Забрана за сообраќај за тешки товарни возила има на патот Кичево – ...
| | веќе видена | слични

Од 19:15 часот сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар, во близина на манастирот „Св.Јован Бигорски", се одвива наизменично по една коловозна лента, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...