Повеќе вести како оваа (25)

Во Домот на културата „Иван Мазов-Климе“ од Кавадарци во четвртокот беше отворена изложба со слики од ликовниот уметник Владимир Темков. Изложбата се совпадна ...
сите 2 | | | веќе видена

Во Домот на културата „Иван Мазов-Климе“ од Кавадарци синоќа беше отворена изложба со слики од ликовниот уметник Владимир Темков. Изложбата се совпадна со ...
| | веќе видена | слични

Во Домот на културата „Иван Мазов-Климе“ од Кавадарци синоќа беше отворена изложба со слики од ликовниот уметник Владимир Темков. Изложбата се совпадна со ...
| | веќе видена | слични

Во галеријата на домот на културата „Иван Мазов Климе“ вчера беше отворена традиционалната годишна изложба на Друштвото на ликовните уметници на Кавадарци, ...
| | веќе видена | слични

Изложба по повод 40 години творештво на ликовниот уметник Владимир Темков, за утре организира Домот на културата “Иван Мазов-Климе” во Кавадарци. Од домот ...
| | веќе видена | слични

Изложба на уметнички дела од кавадаречки уметници е отворена денеска во галеријата на Домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци. Станува збор за ...
| | веќе видена | слични

Изложба на уметнички дела од кавадаречки уметници е отворена денеска во галеријата на Домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци. Станува збор за ...
| | веќе видена | слични

Изложба по повод 40 години творештво на ликовниот уметник Владимир Темков, за утре организира Домот на културата “Иван Мазов-Климе” во Кавадарци. Од домот ...
| | веќе видена | слични

Изложба по повод 40 години творештво на ликовниот уметник Владимир Темков, за утре организира Домот на културата “Иван Мазов-Климе” во Кавадарци. Од домот ...
| | веќе видена | слични

Изложба по повод 40 години творештво на ликовниот уметник Владимир Темков, за утре организира Домот на културата "Иван Мазов-Климе" во Кавадарци. Од домот ...
| | веќе видена | слични

Изложба по повод 40 години творештво на ликовниот уметник Владимир Темков, за утре организира Домот на културата “Иван Мазов-Климе” во Кавадарци. Од домот ...
| | веќе видена | слични

Изложба со 37 уметнички слики создадени на третата ликовна колонија за млади уметници „Вила Тодоров-Кожуф“ е отворена во Галеријата на Домот на културата „Иван ...
| | веќе видена | слични

Изложба на слики од уметникот Владимир Темков беше отворена синоќа во Кавадарци. - Темков е роден во Кавадарци во 1959 година. Магистрирал на Факултетот за ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...