Повеќе вести како оваа (25)


Samsung наскоро ќе го претстави досега најмоќниот и најквалитетен премиум смартфон со новата серија на Samsung Galaxy S20. Фактор ќе има ексклузивна можност ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...