Повеќе вести како оваа (25)

Германската канцеларка Ангела Меркел во Сабота доаѓа во Скопје. Информацијата ја потврди и нејзиниот кабинет од каде велат дека канцеларката сака лично да се ...
сите 9 | | | веќе видена

Антонио Милошоски е единствениот пратнеик кој се пријави а не доби средства од Собранието за кампањата за референдумот. Кабинетот на Џафери денеска соопшти ...
| | веќе видена | слични

Владата префрли 80 милиони денари на посебна наменска сметка на Собранието на Република Македонија кои ќе се користат исклучиво за спроведување на кампањата за ...
| | веќе видена | слични

Владата префрли 80 милиони денари на посебна наменска сметка на Собранието на Република Македонија кои ќе се користат исклучиво за спроведување на кампањата за ...
| | веќе видена | слични

Околу 500 илјади евра или речеиси половина од оние 1, 3 милиони евра кои Владата ги одобри на Собранието за да ја води кампањата ќе бидат вратени во буџетската ...
| | веќе видена | слични

На денешната координација на пратеничките групи, било договорено само  до крајот на неделава да се сретнат со  претставници на Државната изборна комисија и на ...
| | веќе видена | слични

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски е првиот пратеник во македонското Собрание што побара пари за кампања за бојкот на референудмот. Откако Владата за ...
| | веќе видена | слични

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ е првиот пратеник во македонското Собрание што побара пари за кампања за бојкот на референудмот. Откако Владата за оваа намена ...
| | веќе видена | слични

По барањето на Собранието за одобрување на финансиски средства за кампањата за референдумот којашто ќе се спроведува од овластениот предлагач на Одлуката за ...
| | веќе видена | слични

Парите предвидени за кампања за референдумот не можат да се пренаменат, информираат од Собранието, откако ВМРО-ДПМНЕ со допис до собранискиот спикер Талат ...
| | веќе видена | слични

Владата му префрлила 80 милиони денари на Собранието за кампањата за референдумот, но финансиите наменети за 41 отсто од пратениците ќе бидат неискористени и ...
| | веќе видена | слични

Владата му префрлила 80 милиони денари на Собранието за кампањата за референдумот, но финансиите наменети за 41 отсто од пратениците ќе бидат неискористени и ...
| | веќе видена | слични

Владата му префрлила 80 милиони денари на Собранието за кампањата за референдумот, но финансиите наменети за 41 отсто од пратениците ќе бидат неискористени и ...
| | веќе видена | слични

Владата му префрлила 80 милиони денари на Собранието за кампањата за референдумот, но финансиите наменети за 41 отсто од пратениците ќе бидат неискористени и ...
| | веќе видена | слични

Парите предвидени за кампања за референдумот не можат да се пренаменат, информираат од Собранието, откако ВМРО-ДПМНЕ со допис до собранискиот спикер Талат ...
| | веќе видена | слични

Пратеникот oд редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски побара пари за кампања за бојкот на референудмот. Тој преку соопштение испратено до собранискиот ...
| | веќе видена | слични

Собранието сè уште нема план како ќе ги распредели 1,3 милиони евра добиени од Владата за водење на кампања на референдумот за името на 30 септември. ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...