Повеќе вести како оваа (25)

Надлежните служби на ЈП Паркинзи на Општина Центар, во координација со СВР Скопје и инспекторите на Општина Центар и со асистенција на сообраќајната полиција и ...
сите 25 | | | веќе видена

Надлежните служби на ЈП „Паркинзи на Општина Центар“, во координација со СВР Скопје и инспекторите на Општина Центар започнаа уште една координирана акција за ...
| | веќе видена | слични

Надлежните служби на ЈП „Паркинзи на Општина Центар“, во координација со СВР Скопје и инспекторите на Општина Центар започнаа акција за расчистување и ...
| | веќе видена | слични

Надлежните служби на ЈП Паркинзи на Општина Центар, во координација со СВР Скопје и инспекторите на Општина Центар и со асистенција на сообраќајната полиција и ...
| | веќе видена | слични

Општина Центар, во координација и со асистенција на Секторот за внатешни работи – Скопје, сообраќајната полиција, Секторот за инспекторат на Град Скопје, ...
| | веќе видена | слични

Општина Центар, во координација и со асистенција на Секторот за внатешни работи – Скопје, Сообраќајната полиција, Секторот за инспекторат на Град Скопје, ...
| | веќе видена | слични

Акција за расчистување и дислокација на дивите пазарџии и нелегално поставените тезги околу „Зелен пазар" и пазарот „Буњаковец" започна општина Центар, во ...
| | веќе видена | слични

Општина Центар, во координација и со асистенција на Секторот за внатешни работи – Скопје, Сообраќајната полиција, Секторот за инспекторат на Град Скопје, ...
| | веќе видена | слични

Општина Центар, во координација и со асистенција на Секторот за внатешни работи – Скопје, Сообраќајната полиција, Секторот за инспекторат на Град Скопје, ...
| | веќе видена | слични

Акција за расчистување и дислокација на дивите пазарџии и нелегално поставените тезги околу “Зелен пазар” и пазарот “Буњаковец” започна Општина Центар. Општина ...
| | веќе видена | слични

Акција за расчистување и дислокација на дивите пазарџии и нелегално поставените тезги околу “Зелен пазар” и пазарот “Буњаковец” започна Општина Центар. Општина ...
| | веќе видена | слични

Акција за расчистување и дислокација на дивите пазарџии и нелегално поставените тезги околу “Зелен пазар” и пазарот “Буњаковец” започна Општина Центар. Општина ...
| | веќе видена | слични

Преку летоци и плакати ќе им биде наложено на дивите продавачи на „Зелен пазар“ да ги отстранат дивите тезги. По ова, координирано, со надлежните, ќе се делува ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...