Повеќе вести како оваа (25)


Креаторот Александар Малешев, дизајнирал модел на автомобил кој нуди оригинален ‘одговор’ на Smartоt – најмалиот градски автомобил. Земајќи ги во предвид ...
| | веќе видена | слични

Од целата плејада модели од ниската класа, лесно е да се најде погоден фамилијарен автомобил, но малку се оние кои ќе понуда вистинска забава во возењето. ...
| | веќе видена | слични

Најжешкиот сериски автомобил од САД конечно започна со својата продажба, а по цена од 76.000 евра, "Viper SRT" нуди соодветен одговор на вложеното, односно ...
| | веќе видена | слични

Suzuki Swift е двоен победник на доделувањето на наградите Green Apple, кое се одржа во Вестминстерската палата во Лондон... Green Apple Аwards е манифестација ...
| | веќе видена | слични

Поголемото, моноволуменско братче на Fiat 500 сега ни е достапно со одлична понуда во салонот на Fiat Македонија... Fiat 500L е автомобил чиј модерен дизајн ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...