Повеќе вести како оваа (25)


Се надевам дека проблемот со името ќе се реши што е можно побргу. Сметам дека за тоа ќе бидат потребни лидерство, флексибилност и посветеност на вклучените ...
| | веќе видена | слични

Британскиот амбасадор во Македонија Кристофер Ивон се надева дека проблемот со името ќе се реши што е можно побрзо. Во интервју за Радио Слободна Европа вели ...
| | веќе видена | слични

Британскиот амбасадор во Македонија Кристофер Ивон се надева дека проблемот со името ќе се реши што е можноп побрзо. Во интервју за Радио Слободна Европа вели ...
| | веќе видена | слични

За решавање на спорот со името потребно е лидерство, флексибилност и посветеност на вклучените страни, изјави британскиот амбасадор во Македонија – Кристофер ...
| | веќе видена | слични

Се надевам дека проблемот со името ќе се реши што е можно побргу. Сметам дека за тоа ќе бидат потребни лидерство, флексибилност и посветеност на вклучените ...
| | веќе видена | слични

Позицијата на владата на Обединетото Кралство за прашањето за името е мошне постојана. Би сакале што поскоро да се изнајде решение, изјави британскиот ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...