Повеќе вести како оваа (25)


Случајот Македонски Телеком покажува дека македонските политичари не се способни да водат сметка за државните интереси и добробитта на граѓаните, извор новатв ...
| | веќе видена | слични

Извршниот директор на Дојче Телеком, Рене Оберман нема да биде обвинет од германското обвинителство за наводен поткуп од компаниите во Унгарија и Македонија. ...
| | веќе видена | слични

Осум менаџери на „Дојче телеком“ се сомничат дека со 7 милиони евра подмитувале политичари и влијателни службеници во Македонија и во Црна Гора. Тужба против ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...