Повеќе вести како оваа (25)


По продлабочената истрага, ние дојдовме до заклучок дека немаме никакви докази против Оберман, изјави за АФП портпаролот на обвинителството во Бон, Германија. ...
| | веќе видена | слични

САД им наложија на „Дојче Телеком“ и неговата филијала „Маѓар Телеком“ да платат 95 милиони долари, согласно спогодбата по судската тужба, во која се тврди ...
| | веќе видена | слични

Во 2005 година извршниот директор на “Дoјче Телеком“, Рене Оберман, се заканил дека ќе дозволил да се подели дивидена во Македонски Телеком само ако Македонија ...
| | веќе видена | слични

Јавното обвинителство во Бон ја сопрело истрагата против Рене Оберман, директор на “Дојче Телеком“, осомничен за наводни плаќања на поткуп во Македонија и во ...
| | веќе видена | слични

Обвинителството од Бон ~ стави крај на истрагата против првиот човек на „Дојче Телеком“, Рене Оберман, осомничен за корупција во Македонија, поради недоволен ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...