Повеќе вести како оваа (25)


Премиерот Груевски во интервјуто за МИА и порача на опозицијата дека нема да го гледа филмот од времето на Бранко Црвенковски и дека не треба да се надева дека ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ во деведесеттите искуси една таква ситуација (вонпарламентарно дејствување) и колку што знам тогашното раководство на партијата самото потоа ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ во деведесеттите искуси една таква ситуација (вонпарламентарно дејствување) и колку што знам тогашното раководство на партијата самото потоа ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Груевски во интервјуто за МИА и порача на опозицијата дека нема да го гледа филмот од времето на Бранко Црвенковски и дека не треба да се надева дека ...
| | веќе видена | слични

Оставките кои пратениците на СДСМ ги поднесоа беа вон процедура и закон. Пак ќе кажам, немојте да помислувате дека тие тоа не го знаат. Но им стана навика да ...
| | веќе видена | слични

Инаетењето на СДСМ со невлегување во Парламентот не носи во губење на препораката од Европската Комисија и тоа ќе биде лошо за сите, но изгледа Заев се уште ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...