Повеќе вести како оваа (25)

Привлекување на нови инвестиции и отворање на нови работни места, потоа максимални напори и посветеност за остварување на евро и евроатланските интеграции и ...
сите 107 | | | веќе видена

Привлекување на нови инвестиции и отворање на нови работни места, потоа максимални напори и посветеност за остварување на евро и евроатланските интеграции и ...
| | веќе видена | слични

Груевски во интервјуто се осврнува и со ситуацијата со СДСМ и невлегувањето во парламентот, потенцирајќи дека тоа ќе биде лошо за целата земја. „На пример, ...
| | веќе видена | слични

Ќе повторам и потсетам дека СДСМ загуби со над 200 илјади гласа на овие избори и немаше ниту една формална жалба до ДИК за овие избори од причина што реално ...
| | веќе видена | слични

Инаетењето на СДСМ со невлегување во Парламентот не носи во губење на препораката од Европската Комисија и тоа ќе биде лошо за сите, но изгледа Заев се уште ...
| | веќе видена | слични

Самиот факт што сега пред да заврши судската разврска, СДСМ и нивните контролирани медиуми нервозно секој ден се трудат да ја експонираат темата, покажува ...
| | веќе видена | слични

Самиот факт што сега пред да заврши судската разврска, СДСМ и нивните контролирани медиуми нервозно секој ден се трудат да ја експонираат темата, покажува ...
| | веќе видена | слични

Самиот факт што сега пред да заврши судската разврска, СДСМ и нивните контролирани медиуми нервозно секој ден се трудат да ја експонираат темата, покажува ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...