Повеќе вести како оваа (25)


Комисијата за лустрација ја известила ДИК Комисијата за лустрација ја известила Државната изборна комисија дека меѓу четирите претседателски кандидати, Ѓорге ...
| | веќе видена | слични

Комисијата за верификација на фактите наскоро ќе ги провери четворицата кандидати за претседател на Македонија, за да се утврди дали некогаш биле соработници ...
| | веќе видена | слични

Комисијата за лустрација на вчерашната седница на седуммина функционери не им ги верификуваше изјавите дека не соработувале со тајните служби. Неофицијално се ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...