Повеќе вести како оваа (25)

МВР извести за уште три случаи на инциденти и нерегуларности во изборниот процес. На гласачко место 2353 и 2353/1 во с.Долно Количани во основно училиште ...
сите 29 | | | веќе видена

На гласачко место 2353 и 2353/1 во с.Долно Количани во основно училиште „Кемал Ататурк“ од страна на Р.Е.(27) од с.Долно Количани бил омаловажуван полициски ...
| | веќе видена | слични

Во СВР Скопје околу 15:40 часот од претседател на изборна комисија С.А. во основно училиште „Гоце Делчев" во населба Илинден на избирачко место бр.2393 било ...
| | веќе видена | слични

Во СВР Скопје околу 15,40 часот од претседател на изборна комисија С.А. во основно училиште „Гоце Делчев“ во населба Илинден на избирачко место бр.2393 било ...
| | веќе видена | слични

Во 18,15 часот на избирачко место 1239 во ОУ „Димко Габерот“ во Демир Капија лицето В.М. од Демир Капија дошол да го оствари правото на глас и кога комисијата ...
| | веќе видена | слични

МВР информира за пријавени нерегуларности до 17 часот Во СВР Скопје било пријавено дека на гласачко место бр.2683/1 – основно училиште „Блаже Коневски” е ...
| | веќе видена | слични

Во СВР Охрид околу 14,10 часот од претседател на избирачкиот одбор било пријавено дека на избирачко место бр.1884 во село Октиси, струшко К.С. (67) од селото ...
| | веќе видена | слични

Во СВР Охрид околу 14,10 часот од претседател на избирачкиот одбор било пријавено дека на избирачко место бр.1884 во с.Октиси, струшко К.С.(67) од с.Октиси го ...
| | веќе видена | слични

 Михајло Видимлски е пред МВР. Што регистрирала полицијата? По отворањето на гласачките места до 11.00 часот, информира тој,  регистрирани се два настани во ...
| | веќе видена | слични

Во СВР Охрид околу 14,10 часот од претседател на избирачкиот одбор било пријавено дека на избирачко место бр.1884 во струшкото село Октиси, К.С.(67) од село ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...