Повеќе вести како оваа (25)


Од Министерството за внатрешни работи информираат дека човек ја истепал својата малолетна ќерка во семејниот дом во Карпош.„На 29.09.2021 во 00.00 часот во СВР ...
| | веќе видена | слични

Од Министерството за внатрешни работи информираат дека човек ја истепал својата малолетна ќерка во семејниот дом во Карпош. „На 29.09.2021 во 00.00 часот во ...
| | веќе видена | слични

Министерството за внатрешни работи информираше дека вчера во 01:00 часот во СВР Скопје, 18-годишна скопјанка пријавила дека на 08.07.2021, околу 15:00 часот и ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...