Повеќе вести како оваа (25)

Здружението на оштетени физички и правни лица „Правда за штедачи“ вчера се сретна со претставници на Делегацијата на ЕУ во земјава и детално ги информирале за ...
сите 19 | | | веќе видена

Здружението на оштетени физички и правни лица „Правда за штедачи” денеска соопшти дека остварило средба со Делегацијата на Европската унија во земјава на која ...
| | веќе видена | слични

Здружението на оштетени физички и правни лица „ Правда за штедачи ” денеска соопшти дека остварило средба со Делегацијата на Европската унија во земјава на ...
| | веќе видена | слични

Здружението на оштетени физички и правни лица „ Правда за штедачи “ денеска соопшти дека остварило средба со Делегацијата на Европската унија во земјава на ...
| | веќе видена | слични

Здружението на оштетени физички и правни лица „Правда за штедачи” денеска соопшти дека остварило средба со Делегацијата на Европската унија во земјава на која ...
| | веќе видена | слични

Здружението на оштетени физички и правни лица „ Правда за штедачи ” денеска соопшти дека остварило средба со Делегацијата на Европската унија во земјава на ...
| | веќе видена | слични

Во текот на вчерашниот ден, Здружението на оштетени физички и правни лица „Правда за штедачи” оствари средба со Делагацијата на Европската унија во земјава на ...
| | веќе видена | слични

По завршувањето на одморите по судовите здружението на оштетени физички и правни лица Правда за штедачи потсетува дека треба да продолжи стечајната постапка за ...
| | веќе видена | слични

Здружението на оштетените штедачи од Еуростандард банка „Правда за штедачи" преку пресс конференцијата одржана пред Апелациониот Суд, ја споделува со јавноста ...
| | веќе видена | слични

Време зa читање: 6 минути Здружението на оштетените штедачи од Еуростандард банка “ Правда за штедачи “ преку пресс конференцијата одржана пред Апелациониот ...
| | веќе видена | слични

Денес, 12 август 2021 година, актуелни се пожарите и справувањето со нив. Очите на јавноста, исто така, вперени се и во растечката бројка на ковид-заболените и ...
| | веќе видена | слични

Лани на овој ден, гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска објави дека Еуростандард банка оди во стечај. Една година подоцна оштетените штедачи се уште бараат ...
| | веќе видена | слични

„Здружението на оштетени физички и правни лица „Правда за штедачи”, по завршување на „судската ферија”, потсетува дека треба да продолжи стечајната постапка за ...
| | веќе видена | слични

„Здружението на оштетени физички и правни лица „Правда за штедачи”, по завршување на „судската ферија”, потсетува дека треба да продолжи стечајната постапка за ...
| | веќе видена | слични

Пред точно една година, на 12 август 2020 година, гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска објави дека Еуростандард банка оди во стечај. Тоа беше црн ден за ...
| | веќе видена | слични

Пред точно една година, на 12 август 2020 година, гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска објави дека Еуростандард банка оди во стечај. Тоа беше црн ден за ...
| | веќе видена | слични

Пред точно една година, на 12 август 2020 година, гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска објави дека Еуростандард банка оди во стечај. Тоа беше црн ден за ...
| | веќе видена | слични

Време зa читање: 4 минути Основниот граѓански суд Скопје ниту ја почитува ниту ја спроведува одлуката на Уставниот суд. На 25 мај Уставниот суд донесе одлука ...
| | веќе видена | слични

Уставниот суд на вчерашната седница донесе одлука со која го укинува членот 163, став 3 од Законот за банките, со што е прифатено барањето на здружението за ...
| | веќе видена | слични

Уставниот суд на Република Северна Македонија го укина член 163 став 3 од Законот за банките. Иницијативата за оценување на уставноста ја поведе Уставниот суд ...
| | веќе видена | слични

Време зa читање: 4 минути Здружението на оштетени штедачи “Правда за штедачи” предлага Владата да го усвои предлогот за измени и дополнувања на Законот за ...
| | веќе видена | слични

Здружението на оштетени штедачи “Правда за штедачи” предлага Владата да го усвои предлогот за измени и дополнувања на Законот за банки доставен од нивна страна ...
| | веќе видена | слични

Државата не смее и нема директно да се инволвира во обесштетувањето на физичките и на правните лица на Еуростандард банка, бидејќи тоа е спротивно на законите. ...
| | веќе видена | слични

Оштетените штедачи на „Еуростандард банка“ поднесоа иницијатива до Уставниот суд за поведување постапка за оценување на уставноста и законитоста на членот 163 ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...