Повеќе вести како оваа (25)

Лоши вести … Дидре е експерт за машко-женските односи, а овој пат маж кој имал проблем се обратил кај неа за совет бидејќи долго не можел да доживее оргазам. ...
сите 24 | | | веќе видена

Дали е потребно некогаш да се изглуми оргазам, како може да се препознае дали доживеале или изглумиле оргазам и што всушност мислат за сексот откриваат ...
| | веќе видена | слични

Како што велат експертите, за да избегнете вагинална атрофија, неопходно е да доживеете барем еден оргазам дневно. А тоа дури не е ниту надобра работа во врска ...
| | веќе видена | слични

Оваа жена неодамна побарала помош од докторка поради необичната навика која ја има секогаш кога доживува оргазам. „Имам 37 години и со своето момче сум во ...
| | веќе видена | слични

Intimate Medicine Кои се разликите помеѓу женскиот и машкиот оргазам? Како на жените им успева така брзо да постигнат оргазам и по втор пат и зошто тоа на ...
| | веќе видена | слични

Мажите кои доживуваат најмалку два оргазми наделно имаат двапати поголеми шанси да живеат подолго од просекот, потврдиле истражувањата. Покрај тоа што го ...
| | веќе видена | слични

Порно ѕвезди ни открија дали навистина доживуваат оргазам за време на снимањето или само многу добро глумат... Порно ѕвездите одговараа на прашањето: „Дали ...
| | веќе видена | слични

Порно ѕвезди ни открија дали навистина доживуваат оргазам за време на снимањето или само многу добро глумат… Порно ѕвездите одговараа на прашањето: „Дали ...
| | веќе видена | слични

Порно ѕвезди ни открија дали навистина доживуваат оргазам за време на снимањето или само многу добро глумат… Порно ѕвездите одговараа на прашањето: „Дали ...
| | веќе видена | слични

Самозадоволувањето е табу тема за која не се зборува многу, особено не во женскиот свет. Сепак, факт е дека самозадоволувањето е многу популарно меѓу жените, а ...
| | веќе видена | слични

Самозадоволувањето е табу тема за која не се зборува многу, особено не во женскиот свет. Сепак, факт е дека самозадоволувањето е многу популарно меѓу жените, а ...
| | веќе видена | слични

Самозадоволувањето е табу тема за која не се зборува многу, особено не во женскиот свет. Сепак, факт е дека самозадоволувањето е многу популарно меѓу жените, а ...
| | веќе видена | слични

Жените глумат оргазам од бројни причини. Некои се чувствуваат несигурно заради својата неможност да свршат секој пат, додека други сакаат да го нахранат егото ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...