Повеќе вести како оваа (25)


Загрижувачко намалување на бројот домашни и странски туристи, како и ноќевања, покажуваат официјалните статистички податоци за периодот јануари – јули 2021 во ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев вчера објави дека за половина година турзимот во Македонија пораснал за 56,6 отсто годинава во споредба со истиот период лани, а денеска ...
| | веќе видена | слични

Загрижувачко намалување на бројот домашни и странски туристи, како и ноќевања, покажуваат официјалните статистички податоци за периодот јануари – јули 2021 во ...
| | веќе видена | слични

Загрижувачко намалување на бројот домашни и странски туристи, како и ноќевања, покажуваат официјалните статистички податоци за периодот јануари – јули 2021 во ...
| | веќе видена | слични

Загрижувачко намалување на бројот домашни и странски туристи, како и ноќевања, покажуваат официјалните статистички податоци за периодот јануари – јули 2021 во ...
| | веќе видена | слични

Загрижувачко намалување на бројот домашни и странски туристи, како и ноќевања, покажуваат официјалните статистички податоци за периодот јануари – јули 2021 во ...
| | веќе видена | слични

Загрижувачко намалување на бројот домашни и странски туристи, како и ноќевања, покажуваат официјалните статистички податоци за периодот јануари – јули 2021 во ...
| | веќе видена | слични

Загрижувачко намалување на бројот домашни и странски туристи, како и ноќевања, покажуваат официјалните статистички податоци за периодот јануари – јули 2021 во ...
| | веќе видена | слични

Долгорочен одржлив развој на туризмот за инклузивен економски раст на Македонија е визијата на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот. Одржлив раст и ...
| | веќе видена | слични

Пандемијата со Ковид-19 предзвика колапс во туристичкиот сектор воАлбанија, што го потврдуваат бројките на туристи кои ја посетиле Албанија во перодот јануари ...
| | веќе видена | слични

Милионски евра загуби трпи македонскиот туризам од па ндемијата со Ковид-19 . Само во мај годинава бројот на туристи и бројот на ноќевања бележи пад од над 99 ...
| | веќе видена | слични

Корона кризата ги извади на површина слабостите во нашиот туристички сектор: немањето протоколи за кризен менаџмент, малиот број туриператори и агенции кои ја ...
| | веќе видена | слични

Корона кризата ги извади на површина слабостите во нашиот туристички сектор: немањето протоколи за кризен менаџмент, малиот број туриператори и агенции кои ја ...
| | веќе видена | слични

Корона кризата ги извади на површина слабостите во нашиот туристички сектор: немањето протоколи за кризен менаџмент, малиот број туриператори и агенции кои ја ...
| | веќе видена | слични

Корона кризата ги извади на површина слабостите во нашиот туристички сектор: немањето протоколи за кризен менаџмент, малиот број туриператори и агенции кои ја ...
| | веќе видена | слични

Корона кризата ги извади на површина слабостите во домашниот туризам. Ако сакаме во викендите до крајот на годината да имаме туристи во домашните капацитети, ...
| | веќе видена | слични

Минатата година, Грција ја посетиле 948.000 македонски државјани, бројка што е за 20 отсто помала во споредба со туристите во 2018 кога имало 1.187 000, според ...
| | веќе видена | слични

Минатата година, Грција ја посетиле 948.000 македонски државјани, бројка што е за 20 отсто помала во споредба со туристите во 2018 кога имало 1.187 000, според ...
| | веќе видена | слични

Минатата година, Грција ја посетиле 948.000 македонски државјани, бројка што е за 20 отсто помала во споредба со туристите во 2018 кога имало 1.187 000, според ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...