Повеќе вести како оваа (25)

Време зa читање: 2 минути По најавата за два нови директни лета на руската авионска компанија „НОРДВИНД” со кои се поврзаа Москва и Санкт Петербург со Скопје, ...
сите 71 | | | веќе видена

По најавата за два нови директни лета на руската авионска компанија „НОРДВИНД“ со кои се поврзаа Москва и Санкт Петербург со Скопје, се отвори можност за ...
| | веќе видена | слични

По најавата за два нови директни летови на руската авионска компанија „Нордвинд“ со кои се поврзаа Москва и Санкт Петербург со Скопје, се отвори можност за ...
| | веќе видена | слични

По најавата за два нови директни летови на руската авионска компанија „Нордвинд“ со кои се поврзаа Москва и Санкт Петербург со Скопје, 11 руски тур-оператори ...
| | веќе видена | слични

По најавата за два нови директни летови на руската авионска компанија „Нордвинд“ со кои се поврзаа Москва и Санкт Петербург со Скопје, 11 руски тур-оператори ...
| | веќе видена | слични

По најавата за два нови директни летови на руската авионска компанија „Нордвинд” со кои се поврзаа Москва и Санкт Петербург со Скопје, 11 руски тур-оператори ...
| | веќе видена | слични

По најавата за два нови директни летови на руската авионска компанија „Нордвинд“ со кои се поврзаа Москва и Санкт Петербург со Скопје, 11 руски тур-оператори ...
| | веќе видена | слични

По најавата за два нови директни летови на руската авионска компанија „Нордвинд“ од Москва и Санкт Петербург до Скопје, 11 руски тур-оператори заедно со ...
| | веќе видена | слични

По најавата за два нови директни летови на руската авионска компанија „Нордвинд“ со кои се поврзаа Москва и Санкт Петербург со Скопје, 11 руски тур-оператори ...
| | веќе видена | слични

За три пати пораснал бројот на Руси кои во зима доаѓаат во Македонија, а 11 руски тур-оператори ќе направат свои програми за туризам за повеќедневен престој ...
| | веќе видена | слични

По најавата за два нови директни летови на руската авионска компанија „НОРДВИНД” со кои се поврзаа Москва и Санкт Петербург со Скопје, единаесет руски тур ...
| | веќе видена | слични

Како што соопшти Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ), руските тур-оператори се од целата територија на Руската Федерација и се заинтересирани ...
| | веќе видена | слични

Една од најголемите руски авиокомпании „Нордвинд“ најави дека од 2022 година, по точно 20 години пауза, повторно ќе ги поврзе Охрид и Москва со чартер лет, два ...
| | веќе видена | слични

Една од најголемите руски авиокомпании „Нордвинд“ најави дека од 2022 година, по точно 20 години пауза, повторно ќе ги поврзе Охрид и Москва со чартер лет, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...