Повеќе вести како оваа (25)


Во филмската Казабланка почнуваат да се одвиваат оптимистички сцени за марката Seres, којашто е дел од кинескиот Sokon и специјализирана е за возила со чисто ...
| | веќе видена | слични

Трендот на продажбата на возилата од марката Haval на рускиот пазар продолжува стрмно угоре. Само во август, кинеската СУВ-марка испорачала 2.373 возила во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...