Повеќе вести како оваа (25)

Уште една потврда за успешното воведување на електричниот погон во Volvo XC40 и C40 пристигна од жирито на изборот на специјализираната информативна агенција ...
сите 14 | | | веќе видена

Шведскиот производител со овој модел зачекори во нов автомобилски сегмент. Тоа е исто така првиот „Volvo“ кој е дизајниран исклучиво како електричен автомобил. ...
| | веќе видена | слични

Volvo XC40 Recharge на пазарот треба да се појави на крајот на 2020, а се работи за првиот комплетно електричен модел на овој шведски бренд. Електричниот XC40 ...
| | веќе видена | слични

Volvo ја збогатува понудата од модели со плагин-хибриден и благ хибриден погон, па соодветно воведува и нова поделба меѓу различните изведби. Сите возила на ...
| | веќе видена | слични

Volvo наскоро ќе ја заокружи новата генерација на своите модели, со што целосно ќе се обнови гамата на возила. Потоа следува посветеност на електричните возила ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...