Повеќе вести како оваа (25)

Јавното претпријатие „Македонски шуми“ ја ублажува забрана за движење во шумите, односно физичките и правни лица кои имаат потреба да се движат во природа, од ...
сите 96 | | | веќе видена

 Поради намалениот број на пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП „Македонски шуми" ја ублажува мерката за забрана ...
| | веќе видена | слични

Поради намалениот број на пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП „Македонски шуми“ ја ублажува мерката за забрана за ...
| | веќе видена | слични

Поради намалениот број на пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП „Македонски шуми“ ја ублажува мерката за забрана за ...
| | веќе видена | слични

Поради намалениот број на пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП „Македонски шуми“ ја ублажува мерката за забрана за ...
| | веќе видена | слични

Поради намалениот број на пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП „Македонски шуми“ ја ублажува мерката за забрана за ...
| | веќе видена | слични

Поради намалениот број на пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП „Македонски шуми” ја ублажува мерката за забрана за ...
| | веќе видена | слични

Поради намалениот број на пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП „Македонски шуми“ ја ублажува мерката за забрана за ...
| | веќе видена | слични

Поради намалениот број пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП „Македонски шуми” ја ублажува мерката за забрана за ...
| | веќе видена | слични

Поради намалениот број на пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП „Македонски шуми“ ја ублажува мерката за забрана за ...
| | веќе видена | слични

“Поради намалениот број на пожари и врнежите од пред неколку дена кои ја подобрија состојбата, од денеска ЈП Македонски шуми ја ублажува мерката за забрана за ...
| | веќе видена | слични

Еден македонски и еден црногорски хеликоптер попладнево ќе го гасат пожарот во Општина Сарај кај селата Раовиќ и Буковиќ иако веќе е локализиран во делот на ...
| | веќе видена | слични

По стивнувањето на пожарите Национали шуми ги ублажија мерките за забрана за движење во шумите. Дозволи ќе можат да извадат планинарите и параглајдеристите за ...
| | веќе видена | слични

Еден македонски и еден црногорски хеликоптер попладнево ќе го гасат пожарот во Општина Сарај кај селата Раовиќ и Буковиќ иако веќе е локализиран во делот на ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...