Повеќе вести како оваа (25)

„Од 26 јуни до денес на територија на нашата држава избувнаа 106 шумски пожари од кои најлошиот беше во Берово,Пехчево и Делчево. Изгореа објекти, стари куќи и ...
сите 142 | | | веќе видена

Денес активни се само 2 пожари, едниот е кај селата Раовиќ и Буковиќ од страна на Сува планина, а другиот е во атарите на селата Ракле, Никодин и Топлица. “На ...
| | веќе видена | слични

Од попладнево активни се само уште два пожари од кои едниот кај село Раовиќ и Буковиќ од страна на Сува планина, а другиот во атарите на селата Ракле – Никодин ...
| | веќе видена | слични

Од попладнево активни се само уште два пожари од кои едниот кај село Раовиќ и Буковиќ од страна на Сува Планина, а другиот во атарите на селата Ракле – Никодин ...
| | веќе видена | слични

Од попладнево активни се само уште два пожари од кои едниот кај село Раовиќ и Буковиќ од страна на Сува планина, а другиот во атарите на селата Ракле – Никодин ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...