Повеќе вести како оваа (25)


Најмалку шест лица загинаа, а 37 се повредени во судир на автобус и камион во областа Сома, турската провинција Маниса, пренесува агенцијата Анадолија. Се ...
| | веќе видена | слични

Најмалку шест лица загинаа, а 37 се повредени во судир на автобус и камион во областа Сома, турската провинција Маниса, пренесува агенцијата Анадолија. Се ...
| | веќе видена | слични

Најмалку шест лица загинаа, а 37 се повредени во судир на автобус и камион во областа Сома, турската провинција Маниса, пренесува агенцијата Анадолија. Се ...
| | веќе видена | слични

Најмалку шест лица загинаа, а 37 се повредени во судир на автобус и камион во областа Сома, турската провинција Маниса, пренесува агенцијата Анадолија. Се ...
| | веќе видена | слични

Најмалку шест лица загинаа, а 37 се повредени во судир на автобус и камион во областа Сома, турската провинција Маниса, пренесува Дејли Сабах. Се наведува дека ...
| | веќе видена | слични

Најмалку шест загинати и 37 повредени е црниот биланс во судар на автобус и камион во областа Сома, во турската провинција Маниса. Несреќата се случила кога ...
| | веќе видена | слични

Најмалку девет лица загинаа, а 30 се повредени во судар на автобус и камион во областа Сома, во турската провинција Маниси, пренесуваат турските медиуми. ...
| | веќе видена | слични

Најмалку девет лица загинаа, а 30 се повредени во судар на автобус и камион во областа Сома, во турската провинција Маниси, пренесуваат турските медиуми. ...
| | веќе видена | слични

Најмалку девет лица загинаа, а 30 се повредени во судар на автобус и камион во областа Сома, во турската провинција Маниси, пренесуваат турските медиуми. ...
| | веќе видена | слични

Најмалку 13 луѓе загинаа откако автобус се запали откако удри во камион, јави турската новинска агенција Анадолија. Автобусот удрил во камион, кој стоел на ...
| | веќе видена | слични

Најмалку 13 луѓе загинаа откако автобус се запали откако удри во камион, јави турската новинска агенција Анадолија. Автобусот удрил во камион, кој стоел на ...
| | веќе видена | слични

Најмалку 13 лица загинаа кога автобус се запали, по што удри во камион, пренесе турската новинска агенција „Анадолија“. Агенцијата наведе дека автобусот удрил ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...