Повеќе вести како оваа (25)


Меѓународната агенција за рејтинг S&P Global Ratings повторно ги потврди долгорочните и краткорочниот кредитен рејтинг на Бугарија во странска и локална валута ...
| | веќе видена | слични

Во текот на 2020 година Северна Македонија ќе забележи пад на БДП од 3,5 проценти, како последица на економските последици од пандемијата на коронавирусот, по ...
| | веќе видена | слични

Во текот на 2020 година Северна Македонија ќе забележи пад на БДП од 3,5 проценти, како последица на економските последици од пандемијата на коронавирусот, по ...
| | веќе видена | слични

Во текот на 2020 година Македонија ќе забележи пад на БДП од 3,5 проценти, како последица на економските последици од пандемијата на коронавирусот, по што ...
| | веќе видена | слични

Во текот на 2020 година Македонија ќе забележи пад на БДП од 3,5 проценти, како последица на економските последици од пандемијата на коронавирусот, по што ...
| | веќе видена | слични

Владите ширум светот можеби нема да имаат друг избор освен да ги зголемат трошоците за поддршка на фирмите и домаќинствата и во следната година, наведува ...
| | веќе видена | слични

Рускиот претседател Владимир Путин мора да му се заблагодари на Министерството за финансии на САД што и помогна на својата земја да се подготви за глобалната ...
| | веќе видена | слични

Организацијата за економска соработка и развој (ОЕЦД) предвидува глобална рецесија од 6,0 проценти за оваа година, но предупредува дека, во случај на втор бран ...
| | веќе видена | слични

Организацијата за економска соработка и развој (ОЕЦД) предвидува глобална рецесија од 6,0 проценти за оваа година, но предупредува дека, во случај на втор бран ...
| | веќе видена | слични

Руската централна банка приреди изненадување со зголемување на референтната каматна стапка откако кредитната агенција Стандард енд пурс денеска и го намали ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...