Повеќе вести како оваа (25)


Првата Парада на гордоста во Сараево ќе биде одржана денеска, но за време на маршот ќе биде одржан и контрасобир на оние кои се противат на таа манифестација. ...
| | веќе видена | слични

Софија, 19 јуни - Под мотото „Тука сме затоа што не има“ синоќа во Софија, под силно полициско обезбедување, се одржа „Парада на гордоста“, пренесува „Софија ...
| | веќе видена | слични

Од паркот „Жена борец“ во Скопје почна Парадата на гордоста за поддршка на припадниците на ЛГБТИ заедницата и за еднакви права на сите луѓе. На Парадата се ...
| | веќе видена | слични

Од паркот „Жена борец“ во Скопје почна Парадата на гордоста за поддршка на припадниците на ЛГБТИ заедницата и за еднакви права на сите луѓе. На Парадата се ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...