Повеќе вести како оваа (25)

Дирекцијата за ТИРЗ и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ), која е дел од групацијата на Светска Банка потпишаа договор за соработка и партнерство во чии ...
сите 40 | | | веќе видена

Дирекцијата за ТИРЗ и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ), која е дел од групацијата на Светска Банка потпишаа договор за соработка и партнерство во чии ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата за ТИРЗ и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ), која е дел од групацијата на Светска Банка потпишаа договор за соработка и партнерство во чии ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата за ТИРЗ и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ), која е дел од групацијата на Светска Банка потпишаа договор за соработка и партнерство во чии ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата за ТИРЗ и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ), која дел од групацијата на Светска Банка потпишаа договор за соработка и партнерство во чии ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата на ТИРЗ и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) работат на практични механизми со кои на компаниите ќе помогнат да го подигнат нивото на ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата на ТИРЗ и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) работат на практични механизми со кои на компаниите ќе помогнат да го подигнат нивото на ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони (ТИРЗ) и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) влегуваат во партнерство, преку кое најавуваат нови ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата за технолошко-индустриски развојни зони (ТИРЗ) и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) со експертска и финансиска помош ќе им помагаат на ...
| | веќе видена | слични

Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) покренува Дигитална платформа за вмрежување на компании од Западен Балкан со регионални и глобални синџири на ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата за Технолошко индустриски развојни зони (ТИРЗ) и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) со експертска и финансиска помош ќе им помагаат на ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата за Технолошко индустриски развојни зони (ТИРЗ) и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) со експертска и финансиска помош ќе им помагаат на ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата за Технолошко индустриски развојни зони (ТИРЗ) и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) со експертска и финансиска помош ќе им помагаат на ...
| | веќе видена | слични

Дирекцијата за Технолошко индустриски развојни зони (ТИРЗ) и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) со експертска и финансиска помош ќе им помагаат на ...
| | веќе видена | слични

Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) покренува Дигитална платформа за вмрежување на компании од Западен Балкан со регионални и глобални синџири на ...
| | веќе видена | слични

Компаниите во зоните за 9 месеци остварија извоз од 2,48 милијарди евра што е за 19 отсто повеќе споредено со истиот период лани, односно 8 отсто повеќе ...
| | веќе видена | слични

Економските активности во зоните продолжуваат со трендот на раст и во октомври годинава, покажува редовната месечна анализа на Технолошко индустриската ...
| | веќе видена | слични

Економските активности во зоните продолжуваат со трендот на раст и во октомври годинава, покажува редовната месечна анализа на Технолошко индустриската ...
| | веќе видена | слични

Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) покренува Дигитална платформа за вмрежување на компании од Западен Балкан со регионални и глобални синџири на ...
| | веќе видена | слични

Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) покренува Дигитална платформа за вмрежување на компании од Западен Балкан со регионални и глобални синџири на ...
| | веќе видена | слични

Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ), која е членка на Групацијата на Светската Банка, започнува со спроведување на дигитална платформа која ќе ја ...
| | веќе видена | слични

Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ), која е членка на Групацијата на Светската Банка, започнува со спроведување на дигитална платформа која ќе ја ...
| | веќе видена | слични

Заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...