Повеќе вести како оваа (25)

Исто како ВМРО-ДПМНЕ и Левица кочи и блокира закони на штета на граѓаните, истакнува во денешното соопштение владејачкиот СДСМ. Го објавуваме целото соопштение ...
сите 132 | | | веќе видена

Димитар Апасиев девет месеци од извршување на функцијата пратеник во Собранието нема поднесено ниту еден амандман ниту, пак, закон во интерес на работниците и ...
| | веќе видена | слични

Димитар Апасиев девет месеци од извршување на функцијата пратеник во Собранието нема поднесено ниту еден амандман ниту пак закон во интерес на работниците и ...
| | веќе видена | слични

Лажниот борец за социјална правда Димитар Апасиев девет месеци е пратеник во Собранието и за целиот тој период нема поднесено ниту еден амандман ниту пак закон ...
| | веќе видена | слични

Лажниот борец за социјална правда Димитар Апасиев девет месеци е пратеник во Собранието и за целиот тој период нема поднесено ниту еден амандман ниту пак закон ...
| | веќе видена | слични

Лажниот борец за социјална правда Димитар Апасиев девет месеци е пратеник во Собранието и за целиот тој период нема поднесено ниту еден амандман, ниту пак ...
| | веќе видена | слични

Како продолжена рака на Христијан Мицкоски, исто како пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Апасиев и Крмов кочат закони важни за граѓаните. Лажниот левичар Апасиев го ...
| | веќе видена | слични

Лажниот борец за социјална правда Димитар Апасиев девет месеци е пратеник во Собранието и за целиот тој период нема поднесено ниту еден амандман, ниту пак ...
| | веќе видена | слични

Лажниот борец за социјална правда Димитар Апасиев девет месеци е пратеник во Собранието и за целиот тој период нема поднесено ниту еден амандман ниту пак закон ...
| | веќе видена | слични

Лажниот борец за социјална правда Димитар Апасиев девет месеци е пратеник во Собранието и за целиот тој период нема поднесено ниту еден амандман ниту пак закон ...
| | веќе видена | слични

„Лажниот борец за социјална правда Димитар Апасиев девет месеци е пратеник во Собранието и за целиот тој период нема поднесено ниту еден амандман ниту пак ...
| | веќе видена | слични

Димитар Апасиев лидерот на Левица реагираше попладнево со статус на фејсбук откако утрово СДСМ испрати соопштение во кое го нарече л ажен борец за социјална ...
| | веќе видена | слични

„Димитар Апасиев е лажен борец за работнички права, лажен борец за социјална правда. Левица, партијата која се декларира како левичарска и која наводно се бори ...
| | веќе видена | слични

Апасиев, лажниот борец за работнички права кој прима државна плата, правеше сè помошта за плати да не стигне до работниците, се вели во партиското соопштение ...
| | веќе видена | слични

Димитар Апасиев е лажен борец за работнички права, лажен борец за социјална правда. Левица, партијата која се декларира како левичарска и која наводно се бори ...
| | веќе видена | слични

Димитар Апасиев е лажен борец за работнички права, лажен борец за социјална правда. Левица, партијата која се декларира како левичарска и која наводно се бори ...
| | веќе видена | слични

„Опозицијата во Собранието продолжува свесно и намерно да кочи и да блокира закони на штета на граѓаните и на државата.Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Левица и ...
| | веќе видена | слични

Опозицијата во Собранието продолжува свесно и намерно да кочи и да блокира закони на штета на граѓаните и на државата. Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Левица и ...
| | веќе видена | слични

Опозицијата во Собранието продолжува свесно и намерно да кочи и да блокира закони на штета на граѓаните и на државата. Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Левица и ...
| | веќе видена | слични

Опозицијата во Собранието продолжува свесно и намерно да кочи и да блокира закони на штета на граѓаните и на државата. Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Левица и ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...