Повеќе вести како оваа (25)


За полн резервоар гориво во Србија треба да работите околу 20 часа или два и пол работни дена, во Словенија возачите можат да ги полнат своите автомобили по ...
| | веќе видена | слични

Цената на нафтата и нафтените деривати, како резлутат на падот на глобалниот пазар, се намалува и на Балканот, а најскапо гориво во регионот имаат граѓаните на ...
| | веќе видена | слични

За полн резервоар гориво во Србија треба да работите околу 20 часа или два и пол работни дена, во Словенија возачите можат да ги полнат своите автомобили само ...
| | веќе видена | слични

Во Македонија литар безоловен бензин (Б-95) чини поевтино во споредба со малопродажната цена на литар од ова гориво во 22 земји-членки на Европската Унија. ...
| | веќе видена | слични

В петок на 8 јуни во поголемиот дел од српските градови ќе се одржат протести против зголемувањето на цените на горивото со блокирање на патиштата од 17 ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...