Повеќе вести како оваа (25)

Скопје, 15. април 2021 (InPress) – Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни ...
сите 179 | | | веќе видена

Еднократна финансиска помош за регистрираните угостителски објекти на кои повеќе од една година им е забранета примарната дејност со уредба на владата, ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Секторот угостителство се соочува со бројни предизвици, условите за работа не овозможуваат ни приходи за покривање на основните трошоци. Во такви околности со ...
| | веќе видена | слични

Од Туристичко-угостителската комора на Македонија (ТУК) најавуваат дека од понеделник, 20 април, угостителите ќе излезат на протест и ќе останат пред ...
| | веќе видена | слични

Протестот на Туристичко угостителската комора продолжува и денеска. Од Комората вчера најавија дека ќе протестираат се до исполнување на барањата. Членовите на ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Се бара помош за сите угостителски објекти, секој е подеднакво важен и не смее некој да остане без неопходна помош во овие најтешки периоди за угостителството, ...
| | веќе видена | слични

 Тие велат дека финансиската помош која што се обезбедува за нив нема континуитет а по една година не постојат ниту протоколи со кои сите дејности би можеле да ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Од Туристичко-угостителската комора на Македонија (ТУК) најавуваат дека во понеделник, 20 април, угостителите ќе излезат на протест и ќе останат пред ...
| | веќе видена | слични

Од Туристичко-угостителската комора на Македонија (ТУК) најавуваат дека во понеделник, 20 април, угостителите ќе излезат на протест и ќе останат пред ...
| | веќе видена | слични

Континуирана финансиска поддршка за спас на туристичко-угостителскиот сектор побараа попладнево на протест угостителите, претставници на ноќните клубови, ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителскиот сектор денеска напладне ќе протестира пред Министерството за финансии се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна ...
| | веќе видена | слични

Континуирана финансиска поддршка за спас на туристичко-угостителскиот сектор побараа попладнево на протест угостителите, претставници на ноќните клубови, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...