Повеќе вести како оваа (25)


За две години цената на маслото за јадење на домашниот пазар пораснала за 28,6%. Половина од тој раст е направен во последните шест месеци, односно пораст од ...
| | веќе видена | слични

Велешки „Благој Ѓорев“ ќе го откупи сончогледот на македонските земјоделци по повисока цена од онаа што се нуди на агро берзите. Како што соопшти денеска ...
| | веќе видена | слични

Цената на суровото сончогледово масло на светските берзи паѓа, тоа предизвика и македонските производители да го поевтинат маслото за јадење за 13 отсто.Еден ...
| | веќе видена | слични

Компанијата „Благој Ѓорев“ денесја соопшти дека ќе им го откупи сончогледот на македонските земјоделци по повисока цена од онаа што се нуди на агроберзите. ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...