Повеќе вести како оваа (25)


Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи на покана на Асоцијацијата за истражување, комуникации и развој „Јавност“ и Германското здружение за ...
| | веќе видена | слични

Заменикот на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи на покана на Асоцијацијата ...
| | веќе видена | слични

Заменикот на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи на покана на Асоцијацијата ...
| | веќе видена | слични

Заменикот на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи на покана на Асоцијацијата ...
| | веќе видена | слични

Социјалното претприемништво е нешто на што сите треба да се фокусираме. Верувам дека во светот има многу неискористени можности на полето и дека многу идеи ќе ...
| | веќе видена | слични

Социјалното претприемништво е нешто на што сите треба да се фокусираме. Верувам дека во светот има многу неискористени можности на полето и дека многу идеи ќе ...
| | веќе видена | слични

Социјалното претприемништво е нешто на што сите треба да се фокусираме. Верувам дека во светот има многу неискористени можности на полето и дека многу идеи ќе ...
| | веќе видена | слични

Социјалното претприемништво е нешто на што сите треба да се фокусираме. Верувам дека во светот има многу неискористени можности на полето и дека многу идеи ќе ...
| | веќе видена | слични

Верувам дека во светот има многу неискористени можности на полето и дека многу идеи ќе бидат претворени во големи социјални бизниси кои ќе одговорат на многу ...
| | веќе видена | слични

Во иднина, вработувањата најмногу ќе се темелат на вредностите на човекот, на неговите вештини, карактер и личност, наместо на параметрите кои ги наведувам во ...
| | веќе видена | слични

Во иднина, вработувањата најмногу ќе се темелат на вредностите на човекот, на неговите вештини, карактер и личност, наместо на параметрите кои ги наведувам во ...
| | веќе видена | слични

Ова, ќе придонесе и во поглед на инклузијата, односно ќе го унапреди регрутирањето на ранливите лица на пазарот на трудот. Ова е еден од заклучоците донесени ...
| | веќе видена | слични

Заменикот на Претседателот на Владата на Република Македонија задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир ...
| | веќе видена | слични

Улогата на државата во функционирањето и развојот на социјалното претприемништво е многу важна и како Влада веќе направивме одредени анализи и споредби на ...
| | веќе видена | слични

Вчера (22.06.2017) во Хотел Парк Скопје беа промовирани и наградени со грант за развој првите 10 социјални претприемачи во Македонија во рамки на проектот ...
| | веќе видена | слични

Вчера (22.06.2017) во Хотел Парк Скопје беа промовирани и наградени со грант за развој првите 10 социјални претприемачи во Македонија во рамки на проектот ...
| | веќе видена | слични

„Социјалното претприемништво, како посебна форма на претприемништвото чија цел е создавање на социјална еднаквост и заедништво, се фокусира на многубројните ...
| | веќе видена | слични

„Социјалното претприемништво, како посебна форма на претприемништвото чија цел е создавање на социјална еднаквост и заедништво, се фокусира на многубројните ...
| | веќе видена | слични

Кризата предизвикана од епидемијата на КОВИД-19 сериозно ги погоди сите сегменти на општеството и сите граѓани, но сепак диспропорционално поголем ефект и ...
| | веќе видена | слични

 Покрај сертификатите и плакетите, сите членови на победничките училишни тимови (ученици и ментори), добија и парична награда. - Град Скопје изминатиов ...
| | веќе видена | слични

Предизвиците со кои се соочуваат занаетчиите во периодот на социо-економската криза предизвикана од Ковид-19 и нивните видувања за начините на поддршка за ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...