Повеќе вести како оваа (25)

Еднократна финансиска помош за регистрираните угостителски објекти на кои повеќе од една година им е забранета примарната дејност со уредба на владата, ...
сите 178 | | | веќе видена

Се бара помош за сите угостителски објекти, секој е подеднакво важен и не смее некој да остане без неопходна помош во овие најтешки периоди за угостителството, ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителската комора денеска организираше протест пред Министерството за финансии со барања за финансиска помош поради нивното целосно затворање на ...
| | веќе видена | слични

Угостителите, туристичките работници, сметководителите, танцовите училишта и останатите дејности кои досега протестираат пред Министерството за финансии од ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителскиот сектор утре ќе протестира пред Владата се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна финансиска помош за регистрираните ...
| | веќе видена | слични

Скопје, 15. април 2021 (InPress) – Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор нема континуитет, а по цела година не постојат ни протоколи за работа за сите дејности кои ...
| | веќе видена | слични

Секторот угостителство се соочува со бројни предизвици, условите за работа не овозможуваат ни приходи за покривање на основните трошоци. Во такви околности со ...
| | веќе видена | слични

Протестот на Туристичко угостителската комора продолжува и денеска. Од Комората вчера најавија дека ќе протестираат се до исполнување на барањата. Членовите на ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителскиот сектор утре ќе протестира пред Владата се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна финансиска помош за регистрираните ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителскиот сектор утре ќе протестира пред Владата се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна финансиска помош за регистрираните ...
| | веќе видена | слични

Од Туристичко-угостителската комора на Македонија (ТУК) најавуваат дека од понеделник, 20 април, угостителите ќе излезат на протест и ќе останат пред ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителскиот сектор денеска напладне ќе протестира пред Министерството за финансии се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителскиот сектор денеска напладне ќе протестира пред Министерството за финансии се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителскиот сектор денеска напладне ќе протестира пред Министерството за финансии се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителскиот сектор денеска напладне ќе протестира пред Министерството за финансии се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна ...
| | веќе видена | слични

Туристичко-угостителскиот сектор денеска напладне ќе протестира пред Министерството за финансии се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...