Повеќе вести како оваа (25)

За пазарџиите нормални, за муштериите високи. Како и секоја година така и оваа граѓаните се жалат на поспакување пред велигденските празници. Јагнешкото кое е ...
сите 40 | | | веќе видена

За пазарџиите нормални, за муштериите високи. Како и секоја година така и оваа граѓаните се жалат на поспакување пред велигденските празници. Јагнешкото кое е ...
| | веќе видена | слични

На најголемиот христијански празник, дел од граѓаните со скромна трпеза. Оние што можат да си дозволат нешто повеќе, зеленчукот и овошјето го плаќаат со ...
| | веќе видена | слични

На најголемиот христијански празник, дел од граѓаните со скромна трпеза. Оние што можат да си дозволат нешто повеќе, зеленчукот и овошјето го плаќаат со ...
| | веќе видена | слични

Велигденските пости ги поскапеа земјоделските производи. Но и покрај тоа, зелените пазари се преполни, а купувачите се враќаат со полни торби. Најдрастичен ...
| | веќе видена | слични

Скопје, 17 април- Велигденските пости ги поскапеа земјоделските производи. Но и покрај тоа, зелените пазари се преполни, а купувачите се враќаат со полни ...
| | веќе видена | слични

Велигденските пости ги поскапеа земјоделските производи. Но и покрај тоа, зелените пазари се преполни, а купувачите се враќаат со полни торби. Најдрастичен ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните не го положија тестот на пазарџиите и месарниците кои во петокот значително ги зголемија цените, па се преориентираа кон маркетите каде и зеленчукот ...
| | веќе видена | слични

Изгор цени за Велигден Секоја година пред празник пазарџиите ги поскапуваат зеленчукот, овошјето и јајцата, а јагнешкото месо се продава до 350 денари за ...
| | веќе видена | слични

За прв пат по многу години цените на пазарите пред велигденските празници, за разлика од претходната година, не се покачени. Јајцето кое е симбол на овој ...
| | веќе видена | слични

За прв пат по многу години цените на пазарите пред велигденските празници, за разлика од претходната година, не се покачени. Јајцето кое е симбол на овој ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните не го положија тестот на пазарџиите и месарниците кои во петокот значително ги зголемија цените, па се преориентираа кон маркетите каде и зеленчукот ...
| | веќе видена | слични

Цените на земјоделските производи неколку денови пред велигденските празници по маркетите и по пазарите скоро двојно се зголемија. На скопските пазари доматите ...
| | веќе видена | слични

Во пресрет на Велигден традиционално цените на зелените пазари се повисоки, а тешко се стигнува и до јагнешко. Недостигот од јагнешко е поради тоа што ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...