Повеќе вести како оваа (25)


Традиционално пред секој верски празник пpазарџиите ги билдаат цените. И за овој Велигден граѓаните се жалат дека цените повторно се високи. За оние кои сакаат ...
| | веќе видена | слични

Пандемијата удри по џебот на граѓаните. Цените на овошјата и зеленчукот, без разлика дали на пазар, во маркет или пиљара се повисоки од вообичаеното, за овој ...
| | веќе видена | слични

Пазарите во Скопје периодов полни со производи и високи цени, но се помалку потрошувачи, а дел од пазарите речиси и празни. Купувачите велат дека периодов ...
| | веќе видена | слични

Цените на земјоделските производи неколку денови пред велигденските празници по маркетите и по пазарите скоро двојно се зголемија. На скопските пазари доматите ...
| | веќе видена | слични

Изгор цени за Велигден Секоја година пред празник пазарџиите ги поскапуваат зеленчукот, овошјето и јајцата, а јагнешкото месо се продава до 350 денари за ...
| | веќе видена | слични

Традиционално пред празници се зголемуваат цените на најбараните производи. За бадниковата трпеза на која треба да се најдат риба, гравче, костени, ореви, суво ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...