Повеќе вести како оваа (25)

Единствениот механизам на државата за контрола на цените на производите во моментот е испекцијата која може да утврди дали има неправилности и нивно вештачко ...
сите 33 | | | веќе видена

Единствениот механизам на државата за контрола на цените на производите во моментот е испекцијата која може да утврди дали има неправилности и нивно вештачко ...
| | веќе видена | слични

Единствениот механизам на државата за контрола на цените на производите во моментот е испекцијата која може да утврди дали има неправилности и нивно вештачко ...
| | веќе видена | слични

Единствениот механизам на државата за контрола на цените на производите во моментот е испекцијата која може да утврди дали има неправилности и нивно вештачко ...
| | веќе видена | слични

Единствениот механизам на државата за контрола на цените на производите во моментот е испекцијата која може да утврди дали има неправилности и нивно вештачко ...
| | веќе видена | слични

Единствениот механизам на државата за контрола на цените на производите во моментот е испекцијата која може да утврди дали има неправилности и нивно вештачко ...
| | веќе видена | слични

Ако се утврдат неправилности при пораст на цените на одредени производи, ќе бидат преземени мерки, вели вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи. Тој ...
| | веќе видена | слични

Државата нема голем простор за маневрирање во однос на цените во пазарна економија, потенцираат експертите. На располагање и се три механизми – контрола преку ...
| | веќе видена | слични

Во моменти кога малопродажната цена на шише зејтин урива рекорди, Владата се уште размислува дали да интервенира со помош на домашните производители на ...
| | веќе видена | слични

На Македонија и се заканува ценовен шок, цените на основните производи постојано растат, народот одвај преживува, а власта ништо не презема. Покрај растот на ...
| | веќе видена | слични

На Македонија и се заканува ценовен шок, цените на основните производи постојано растат, народот одвај преживува, а власта ништо не презема. Покрај растот на ...
| | веќе видена | слични

Не доцниме со четвртиот пакет мерки за ублажување на последиците одкорона-кризата, изјави денеска вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи . Битиќи ...
| | веќе видена | слични

Шестиот пакет на мерки, усвоен на денешната 66-та седница, опфаќа седум мерки со кои се таргетирани најпогодените сектори од корона кризата, со вредност од ...
| | веќе видена | слични

Четвртиот пакет економски мерки повторно предвидува платежни картички за категориите граѓани како самохраните родители и пензионерите со ниски пензии, за ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи кој е во самоизолација, во емисијата 24 анализа рече дека денес заседаваше кризниот штаб и утре на седница на ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи кој е во самоизолација, во емисијата 24 анализа рече дека денес заседаваше кризниот штаб и утре на седница на ...
| | веќе видена | слични

Од 27 април планираме да има одредено олабавување на мерките во смисла на дозволи за работа, но будно ги следиме препораките не Комисијата за заразни болести, ...
| | веќе видена | слични

Фатмир Битиќи вицепремиер за економски прашања во емисијата 24 анализа говореше за шестиот пакет мерки рече дека два месеци барале договор и разумност од тие ...
| | веќе видена | слични

Одобривме вчера пакет од 17,8 милиони евра за еден сектор за којшто навистина сметаме дека е битен, без никакви скриени намери. Го понудивме тоа со што во овој ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи објасни колкава помош ќе земат угостителските објекти со шестиот пакет економски мерки. „Ако еден ...
| | веќе видена | слични

Не доцниме со четвртиот пакет мерки за ублажување на последиците од Ковид кризата, изјави денеска вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи. Во одговор ...
| | веќе видена | слични

Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи на денешната прес- ...
| | веќе видена | слични

Шестиот пакет на мерки за помош на стопанството, усвоен на денешната 66-та владина седница, опфаќа седум мерки со кои се таргетирани најпогодените сектори од ...
| | веќе видена | слични

Шестиот пакет на мерки, усвоен на денешната 66-та седница, опфаќа седум мерки со кои се таргетирани најпогодените сектори од корона кризата, со вредност од ...
| | веќе видена | слични

Новите економски мерки од четвртиот пакет за поддршка на стопанството ќе почнат да се користат од наредната недела, најави денеска вицепремиерот, Фатмир ...
| | веќе видена | слични

Новите економски мерки од четвртиот пакет за поддршка на стопанството ќе почнат да се користат од наредната недела, најави денеска вицепремиерот, Фатмир ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...