Повеќе вести како оваа (25)

Д-р Марија Гњатовиќ, соработник на Институтот за примена на нуклеарна енергија во Србија, објасни дека на вакцините против коронавирусот им треба време да ...
сите 117 | | | веќе видена

Д-р Марија Гњатовиќ, соработник на Институтот за примена на нуклеарна енергија во Србија, објасни дека на вакцините против коронавирусот им треба време да ...
| | веќе видена | слични

Д-р Марија Гњатовиќ, соработник на Институтот за примена на нуклеарна енергија во Србија, објасни дека на вакцините против коронавирусот им треба време да ...
| | веќе видена | слични

Резултатите од анализата за тоа колкав е имунитет на Ковид-19 преку вакцинација и се познати на јавноста благодарение на научниците од Институтот за примена на ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на Србија кои ја примиле вакцината „Фајзер“ развиле имунитет најбрзо и тоа две недели по првата вакцина. Нешто побавно одело развивањето имунитет од ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на Србија развија имунитет најбрзо со ковид-вакцината на „Фајзер“ и тоа две недели по првата вакцина, што е за нијанса побавно со „спутник“. На ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на Србија развија имунитет најбрзо со ковид-вакцината на „Фајзер“ и тоа две недели по првата вакцина, што е за нијанса побавно со „спутник“. На ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на Србија развија имунитет најбрзо со ковид-вакцината на „Фајзер“ и тоа две недели по првата вакцина, што е за нијанса побавно со „спутник“. На ...
| | веќе видена | слични

Белграѓанецот В. В., кој има 68 години, неодамна ја прими вакцината Синофарм. Сепак, две недели по втората вакцина, тој ги проверил антителата во телото на ...
| | веќе видена | слични

Српски Блиц направи ексклузивна анализа од резултатите кои веќе се собрани во таа држава за тоа која вакцина за колку време го создава имунитетот против ...
| | веќе видена | слични

Научниците од Институтот за примена на нуклеарна енергија (ИНЕП), ги објавија првите резултати од студијата во чии рамки го проучувале нивото на антитела и ...
| | веќе видена | слични

Научниците од Институтот за примена на нуклеарна енергија (ИНЕП), ги објавија првите резултати од студијата во чии рамки го проучувале нивото на антитела и ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на Србија развија имунитет најбргу со вакцината на „Фајзер“ и тоа две недели по првата доза, што е за нијанса побавно од „спутник“. На кинеската ...
| | веќе видена | слични

За да се развијат антитела потребни се три недели. Особено во овие три недели луѓето треба да се чуваат повеќе отколку што се чувале до сега.Ова е една од ...
| | веќе видена | слични

Епидемиологот Бранислав Тиодоровиќ денес изјави дека најверојатно ќе биде потребно да се прими трета доза од вакцината против коронавирус следната година. „Ќе ...
| | веќе видена | слични

Прочитајте ги првите резултати од анализата за тоа колку стекнавме имунитет на вирусот корона со вакцинација, беше следен примерок од 10.000 граѓани на Србија. ...
| | веќе видена | слични

Оваа вакцина која го означува и официјален старт на масовната вакцинација во Македонија речиси и да не предизвикува ниту болка во раката, вели за Канал 5 Проф. ...
| | веќе видена | слични

Во Србија, која е една од земјите со висока стапка на вакцинација, а вчера надмина 600.000 регистрирани случаи на коронавирус, експертите укажуваат на можноста ...
| | веќе видена | слични

Двајца лекари од Србија , Д-р Радан Стојановиќ, професор по клиничка фармакологија на Медицинскиот факултет и Марија Гњатовиќ од Институтот за примена на ...
| | веќе видена | слични

Пред нешто повеќе од 14 месеци, на 11 март 2020 година, Светската здравствена организација (СЗО) прогласи пандемија на коронавирус. За тоа време, многу работи ...
| | веќе видена | слични

Во Србија, која е една од земјите со висока стапка на вакцинација, а вчера надмина 600.000 регистрирани случаи на корона, експертите укажуваат на можноста за ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...