Повеќе вести како оваа (25)

Ова стои во предлогот за воведување на таканаречени „зелени картони“за слободно движење во Европската Унија. Руската и кинеската вакцина нема да бидат вклучени ...
сите 151 | | | веќе видена

Д-р Александар Петличковски од Институтот за имунологија рече дека по примање на вакцината, луѓето сѐ уште не се заштитени од заразување со коронавирусот и ...
| | веќе видена | слични

Вработените се речиси од сите одделенија од болницата, а првата вакцина против КОВИД- 19 ќе ја примат во модуларниот центар кај Инфективната клиника во Скопје. ...
| | веќе видена | слични

Тоа што среде пандемија нема вакцини за масовна имунизација против коронавирусот не им менува ништо на околу 60 % од граѓаните. Ова го покажува ОМНИБУС ...
| | веќе видена | слични

Во моментов охридските здравствени работници кои сакаат да се заштитат од хепатит Б со вакцинирање тоа не можат да го направат. Со оваа вакцина се намалува ...
| | веќе видена | слични

Во моментов охридските здравствени работници кои сакаат да се заштитат од хепатит Б со вакцинирање тоа не можат да го направат. Со оваа вакцина се намалува ...
| | веќе видена | слични

Директорот на Институтот за имунобиологија и хумана генетика, д-р Александар Петличковски, во гостувањето на „Сител“ изјави дека само комбинирање на мерките, ...
| | веќе видена | слични

Директорот на Институтот за имунобиологија и хумана генетика, д-р Александар Петличковски, во гостувањето на „Сител“ изјави дека само комбинирање на мерките, ...
| | веќе видена | слични

Директорот на Институтот за имунологија д-р Александар Петличковски во емисијата „Студио 10“, објасни зошто во моментов една од најдобрите вакцини против ковид ...
| | веќе видена | слични

Во попладневните часови денеска во Македонија, од софискиот аеродром ќе биде донесена пратка со 10.000 вакцини од фармацевтската компанија Фајзер/Бионтек, уште ...
| | веќе видена | слични

Директорот на Институтот за имунобиологија и хумана генетика, д-р Александар Петличковски во гостувањето на „Сител“ рече дека само комбинирање на мерките, ...
| | веќе видена | слични

Последните светски статистики покажуваат дека ако во јануари бројката на заразени на неделно ниво во Англија била 57 илјади случаи, последната недела од март ...
| | веќе видена | слични

Раководителот на институт за имунобиологија и хумана генетика Александар Петличковски, за Студио 10 на ТВ24 вели дека ако се вакцинира населението наместо 30 ...
| | веќе видена | слични

Ова го покажува ОМНИБУС истражувањето од БРИМА спроведено на 1250 испитаници по пат на теренска анкета, лице-в-лице,  од 24 февруари до 9 март. Според неа, 36 ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, денеска на седница на Влада поднесе Предлог-програма за изменување и дополнување на Програмата за задолжителна ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, денеска на седница на Влада поднесе предлог-програма за изменување и дополнување на Програмата за задолжителна ...
| | веќе видена | слични

Директорот на Институтот за имунобиологија и хумана генетика, д-р Александар Петличовски во гостувањето на Сител рече дека само комбинирање на мерките, односно ...
| | веќе видена | слични

Директорот на институтот за имунобиологија и хумана генетика, д-р Александар Петличковски во вечерашното гостување на ТВ 24 уште еднаш повтори дека вакцината ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, денеска на седница на Влада поднесе Предлог-програма за изменување и дополнување на Програмата за задолжителна ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, денеска на седница на Влада поднесе Предлог-програма за изменување и дополнување на Програмата за задолжителна ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, денеска на седница на Влада поднесе предлог-програма за изменување и дополнување на Програмата за задолжителна ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...