Повеќе вести како оваа (25)

Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Република Македонија објавува оглас за вдомување на 31 ...
сите 12 | | | веќе видена

Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Република Македонија објавува оглас за вдомување на 31 ...
| | веќе видена | слични

Додека граѓаните секојдневно се соочуваат со откази од своите работни места како последица на економската криза предизвикана од корона пандемијата, но и како ...
| | веќе видена | слични

Ништо од најавените реформи во администрацијата, наместо намалување на обемот на администрацијата за 20 проценти преку спојување на функциите, надлежностите на ...
| | веќе видена | слични

Ништо од најавените реформи во администрацијата, наместо намалување на обемот на администрацијата за 20 проценти преку спојување на функциите, надлежностите на ...
| | веќе видена | слични

Ветувањата за намалување на јавната и државната администрација од страна на премиерот Зоран Заев и власта останаа само празно слово на хартија. Иако поминаа ...
| | веќе видена | слични

Од инспектори, до портпароли, архивари, благајници, социјални работници, даночници, сметководители, психолози, но и раководители на правни сектори, соработници ...
| | веќе видена | слични

Раководители, референти, помлади соработници, курири- ова се само дел од работните позиции за кои се објавени огласи во неколку општини и државни институции. ...
| | веќе видена | слични

Раководители, референти, помлади соработници, курири- ова се само дел од работните позиции за кои се објавени огласи во неколку општини и државни институции. ...
| | веќе видена | слични

Раководители, референти, помлади соработници, курири- ова се само дел од работните позиции за кои се објавени огласи во неколку општини и државни институции. ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција одговарајќи на новинарско прашање рече дека останува на ставот за широка Влада, но лидерот на Мицкоски тоа ...
| | веќе видена | слични

Вкупно 14 соработници и референти се бараат во деветте огласи за вработување кои денеска ги објави Министерствтото за надворешни работи на Никола Димитров. Се ...
| | веќе видена | слични

Нов ден, нов оглас. Забрзано се полни државната администрација со партиски кадри и покрај изјавите на премиерот Зоран Заев дека ќе се намалува а на тој начин ...
| | веќе видена | слични

Власта на СДСМ конечно го покажа вистинското лице дури и кон своите поддржувачи. Во пресрет на изборната кампања за парламентарните избори во април идната ...
| | веќе видена | слични

Додека се бара чаре за огромната превработеност во државната администрација, а се најавува и трансфер на вработени во приватниот сектор, новите вработувања не ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ во континуитет потврдуваат дека се против се` што е во интерес на граѓаните. ВМРО – ДПМНЕ претходно покажаа дека се против минималната плата, ...
| | веќе видена | слични

Во ек на економска и здравствена криза продолжува вдомување на партиски војници во администрација. Новите огласи за вработување во администрација наидуваат на ...
| | веќе видена | слични

Трендот на партиски вработувања продолжува во Македонија. Имено, во моментот се активни неколку огласи и тоа во Министерство за финансии, Државниот завод за ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...