Повеќе вести како оваа (25)

Состојбата со пандемијата на корона секојдневно се влошува, во земјава нема вакцини, а не се знае кога ќе започне вакцинацијата на населението, и во моментов ...
сите 308 | | | веќе видена

Државниот завод за статистика ги отфрла пишувањата на некои медиуми дека бара одложување на Пописот поради состојбата со коронавирусот. Од ДЗС денеска ...
| | веќе видена | слични

Државниот завод за статистика ги отфрла пишувањата на некои медиуми дека бара одложување на Пописот поради состојбата со коронавирусот. „Заводот забрзано се ...
| | веќе видена | слични

Без вакцини и со нов бран од коронавирусот и зголеме број на заразени во Македонија, власта упорно го турка одржувањето на пописот сред пандемија, а ...
| | веќе видена | слични

Во тек се подготовките за спроведување на пописот во земјава што треба да почне на 1 април. Државниот завод за статистика вели дека не е побарано негово ...
| | веќе видена | слични

Во тек се подготовките за спроведување на пописот во земјава што треба да почне на 1 април. Државниот завод за статистика вели дека не е побарано негово ...
| | веќе видена | слични

Во тек се подготовките за спроведување на пописот во земјава што треба да почне на 1 април. Државниот завод за статистика вели дека не е побарано негово ...
| | веќе видена | слични

Во тек се подготовките за спроведување на пописот во земјава што треба да почне на 1 април. Државниот завод за статистика вели дека не е побарано негово ...
| | веќе видена | слични

Во тек се подготовките за спроведување на пописот во земјава што треба да почне на 1 април. Државниот завод за статистика вели дека не е побарано негово ...
| | веќе видена | слични

Државниот завод за статистика вели дека не е побарано негово одложување заради Ковид-19, а надлежните тврдат дека се обезбедени сите здравствени протоколи за ...
| | веќе видена | слични

Од Државниот завод за статистика (ДЗС) негираат дека побарале одложување на Пописот поради состојбата со корона вирусот. Од ДЗС информираат дека забрзано се ...
| | веќе видена | слични

Од Државниот завод за статистика (ДЗС) негираат дека побарале одложување на Пописот поради состојбата со корона вирусот. Од ДЗС информираат дека забрзано се ...
| | веќе видена | слични

На неполни 20 дена од почетокот на пописот бројот на новозаразени од коронавирусот во земјава е во постојан пораст, па доколку продолжи ваквата ситуација ...
| | веќе видена | слични

Која е задачата на Комисијата за заразни болести, да ги заштити граѓаните од корона вирусот, или да ги загрози? Дали една таква комисија треба да биде во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...