Повеќе вести како оваа (25)

На неполни 20 дена од почетокот на пописот бројот на новозаразени од коронавирусот во земјава е во постојан пораст, па доколку продолжи ваквата ситуација ...
сите 325 | | | веќе видена

Државниот завод за статистика ги отфрла пишувањата на некои медиуми дека бара одложување на Пописот поради состојбата со коронавирусот. Од ДЗС денеска ...
| | веќе видена | слични

Од Државниот завод за статистика (ДЗС) негираат дека побарале одложување на Пописот поради состојбата со корона вирусот. Од ДЗС информираат дека забрзано се ...
| | веќе видена | слични

Од Државниот завод за статистика (ДЗС) негираат дека побарале одложување на Пописот поради состојбата со корона вирусот. Од ДЗС информираат дека забрзано се ...
| | веќе видена | слични

Сите активности се одвиваат во насока на тоа дека Пописот 2021 ќе се спроведе. Гаранција дека нема да има потреба од одлагање е строгиот протокол, кој што се ...
| | веќе видена | слични

Сите активности се одвиваат во насока на тоа дека Пописот 2021 ќе се спроведе. Гаранција дека нема да има потреба од одлагање е строгиот протокол, кој што се ...
| | веќе видена | слични

Сите активности се одвиваат во насока на тоа дека Пописот 2021 ќе се спроведе. Гаранција дека нема да има потреба од одлагање е строгиот протокол, кој што се ...
| | веќе видена | слични

Сите активности се одвиваат во насока на тоа дека Пописот 2021 ќе се спроведе. Гаранција дека нема да има потреба од одлагање е строгиот протокол, кој што се ...
| | веќе видена | слични

Во услови кога коронавирусот повторно галопира во Македонија, драстично е зголемен бројот на новозаразени и секој ден се бројат нови починати од вирусот, ...
| | веќе видена | слични

Во тек се подготовките за спроведување на пописот во земјава што треба да почне на 1 април. Државниот завод за статистика вели дека не е побарано негово ...
| | веќе видена | слични

Пописот 2021 ќе се спроведе, а гаранција за тоа се строгите протоколи. Надлежните порачуваат дека граѓаните и попишувачите ќе бидат безбедни, и оти целиот ...
| | веќе видена | слични

Пописот 2021 ќе се спроведе, а гаранција за тоа се строгите протоколи. Надлежните порачуваат дека граѓаните и попишувачите ќе бидат безбедни, и оти целиот ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...